Last news in Fakti

7 Януари, 2022 16:00 5 045 10

Електрическият пикап на Chevrolet се разпродаде за 12 минути

  • chevrolet-
  • silverado-
  • gm

Колите от серията First Edition ще бъдат произведени през 2024 година

Електрическият пикап на Chevrolet се разпродаде за 12 минути - 1

Както вчера ви информирахме, Chevrolet представи електрическа версия на своя пикап Silverado, която изглежда се хареса на върлите фенове на марката и всички коли от серията First Edition бяха разпродадени в рамките на едва 12 минути.

Електрическият пикап на Chevrolet се разпродаде за 12 минути

Това съобщи изпълнителният директор на General Motors – Мери Бара, която разкри новината в интервю пред Bloomberg Technology. Интересното в случая е, че от компанията не разкриват колко броя от First Edition ще бъдат произведени. Това означава, че за 12 минути може да са се продали 10 автомобила или пък 10 хиляди.

Електрическият пикап на Chevrolet се разпродаде за 12 минути

Chevrolet Silverado EV SRT First Edition разполага с най-високото ниво на оборудване и се задвижва от два електромотора, които генерират максимална мощност от 664 конски сили. Очаква се първите произведени бройки да са готови през 2024 година, когато ще се отправят към новите си собственици.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалиста

    12 8 Отговор
    а за руската електричка нещо да кажете
  • 2 ВАЗ ТОЛИАТИ

    16 4 Отговор
    ЗА ТОЛКОВА ВРЕМЕ ПРОДАВА ПО ЕДИН КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ👍
  • 3 Komapak

    13 8 Отговор
    Не са продали колите а правата да го закупиш, което изобщо не е същото.... Някакси има огромна разлика между сто долара и оседесет хиляди.

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Двоен стандарт

    14 4 Отговор

    До коментар #3 от "Komapak":

    Щом е за Тесла са продадени пък за Шевролет само депозирани😄.

    Коментиран от #6

  • 5 Очевидно

    7 2 Отговор
    Първата серия май е била 5 коли...
  • 6 Komapak

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Двоен стандарт":

    😀😀😀++++++
  • 7 Така са го

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Komapak":

    написали сякаш са ги изброили новите собственици на опашката за регистрация в КАТ.
  • 8 Голяма разпродажба

    3 2 Отговор
    А за последния месец всичките продажби на електрически автомобили на general motors включват 25 броя chevy bolt и един брой електрически hummer.


    Иначе щяха да са убийците на Тесла, защото представят много електрически модели. Ама то само с представяне не става. После трябва да се произведат, но най-важното някой да има желание да ги купи.
  • 9 Мемфис

    3 0 Отговор
    До 1
    Руските електрички са осъвременени за местните условия български електрокари на завод 12!
  • 10 гост

    1 0 Отговор
    За стартиращи компании, които нямат фабрика за производство е нещо напълно нормално, но за ГМ е унизително. Те са все пак огромна компания с огромни мощности и налични подизпълнители, фабрики, линии, персонал, планове и какво ли още не. Да предлагат продукт, първата му серия за след 2г.?!? Заблудени са колкото президента им, Байдън, който говори, че ГМ били електрифицирали индустрията. Този очевидно подкупен индивид, игнорирайки напълно Тесла, само се закопава сам, както и Бара.