Last news in Fakti

20 Януари, 2022 12:12 14 547 22

Германските власти разкритикуваха мъжа карал с над 400 километра по магистралата

  • bugatti-
  • chiron-
  • германия-
  • аутобан

Министърът на транспорта не бе доволен от показаното видео

Германските власти разкритикуваха мъжа карал с над 400 километра по магистралата - 1

По-рано днес ви показахме видео в което чешкият милионер Радим Пасер шофира своето Bugatti Chiron с над 400 километра в час по германски аутобан, без ограничение на скоростта. Въпреки, че технически Пасер не е нарушил законите на страната, властите разкритикуваха бизнесмена и разпространиха кратко становище в което осъждат действията му.

Германските власти разкритикуваха мъжа карал с над 400 километра по магистралата

От министерството на транспорта споделят, че „отричат всякакво поведение, което може да застраши или да доведе до застрашаване на водачите по пътя. Всички водачи трябва да спазват правилата на пътя и пътните регулации.“

Германските власти разкритикуваха мъжа карал с над 400 километра по магистралата

Според законите на Германия, в частите на магистралите в които няма ограничение на скоростта, водачът трябва да шофира с максималната скорост при която колата е под постоянен контрол. Напоследък все по-често се говори за налагането на ограничения на скоростта в тези зони, а изглежда това видео е поредното доказателство, което покровителите на тази идея ще използват в своя полза.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шумахер

    64 14 Отговор
    Ами да сложат едно ограничение от 200 км/ч . Иначе и самолети ще почнат да кацат там без да нарушават закона.
  • 3 шегичка

    69 11 Отговор
    Ами да въведад ограничение до 400 км.
  • 4 БМВ

    12 27 Отговор
    И моето БМВ вдига толкова след като изгние и се олекоти, но поне не е Рено ..

    Коментиран от #9

  • 5 tomito

    28 25 Отговор
    Нека се отнесем по- сериозно не става да караш с над 400 км/ч по магистрала без ограничения по която пътуват автобуси, камиони и хора със семействата си .Да 250 до 300 км/ч е приемливо .Все пак да не забравяме ,че тези правила са налагани когато не е имало такива коли .Явно ще трябва да се въведат ограничения за такъв род автомобили и най-вече за техните собственицикоито коит на всяка цена държат да се изфукат.

    Коментиран от #7

  • 6 Сетиен

    40 5 Отговор
    Това е чиста проба лицемерие... от една страна разрешават подобни играчки на НЕМСКИ производител, а от друга страна укоряват, като ги ползваш. Просто и ефективно могат да откажат регистрация на автомобили без ограничител на 250 км/ч. Ако си махнеш сам, глоба и конфискация. Ако искаш 400 км/ч - отиваш с колесар до най-близката писта.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 оня с коня

    22 5 Отговор
    НЕПРЕКЪСНАТО особено през туристическия сезон Автомагистралите в Ггермания се ЗАДРЪСТВАТ ТРАЙНО.Доста участъци от тях пък се Ремонтират поради интензивния трафик,което налага и Стесняване на пропускателната им способност.Фирмата произвела Бугати е решила да си направи Квалитетна реклама за Скъпия си продукт,подбрала си е читаво трасе от Магистралната мрежа и си е ПЛАТИЛА на Германските власти за да се ОТЦЕПИ ДВИЖЕНИЕТО ПО ОПРЕДЕЛЕНИЯ УЧАСТЪК ЗА КРАТКО,ДОКАТО СЕ СНИМА ФИЛМА.Та взели Парите Германските власти,снимал се Филма,а после следват "Критики" ни в клин ни в ръкав?не е така както изглежда,защото Германската управа Е ДЛЪЖНА след тоя Филм да ги оповести тия Критики щото има много Тъпунгери с мощни коли,които си въобразяват че И ТЕ го могат това и изобщо не правят разлика между Филмова и Реална обстановка!
  • 9 DARK

    21 6 Отговор

    До коментар #4 от "БМВ":

    Реното поне като вдигне 200 не се налага да спира на всеки час да му се долива масло :D

    Коментиран от #10

  • 10 опа

    11 6 Отговор

    До коментар #9 от "DARK":

    А дали някое рено ще вдигне 200?!

    Коментиран от #19

  • 11 jap

    14 2 Отговор
    Явно и там има парвенюта подобни на нашенските но разликата е в съдържанието на банковите им сметки.

    Коментиран от #15

  • 12 Едмонд Дантес

    4 7 Отговор
    В Германия има магистрали , краи на ограничението на скоростта. Какво сега плачат , имаш караш . Не са мислели на времето , че ще има Бугати автомобил . Има човека кара . Френски автомобил , Бугати .
  • 13 Лъжливия Бабикян

    6 16 Отговор
    Жалко че не се е пребил
  • 14 Има крава пие мляко

    8 1 Отговор
    За какво е дал толкова € каро не може да настъпи газта
  • 15 Хмф

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "jap":

    Явно не сте прочели статията, не е германец, чех е, но като цяло сте орав, със сигурност и там има като "нашите".
  • 16 Рс трафик

    7 1 Отговор
    Аз със рено трафик си карам по аутобана а13 Дрезден-Берлин със 180-190 този със кола за 3 милиона ми снима клип как кара със 413км/ч да дойде са снима как се вдига със рендака натоварен със 1 тон материали 180-190 дет чувството е по-силно ,всеки един момент очакваш този боклук чисто нов варел да те изпревари гумата му! :д

    Коментиран от #18

  • 17 Дачия сектата

    6 1 Отговор
    Дачийката е най хубават нова кола през до 24000 км два мотора сменям в дачия германи на аутобан като заваря педала направо хврърка 20-30 км караш със около 170-180 и стяга мотора от личен опит после немците ме гледат накриво оторизирания сервиз,ем какво ме гледате е няма ограничение по аутобана дали дали сте ми гаранция 100 000 км ,аз какво да направя да карам с 80км/ч ли? Хахахах
  • 18 Komapak

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Рс трафик":

    Леко послъгваш. Риното е електронно ограничено на 175 км/ч. ФОРД.. на 165. И на двете машини имам по 20хил.

    Коментиран от #21

  • 19 Jack

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "опа":

    Моето ги вдигаше всеки ден. Сценик 2005г. 1,9 дци 131к.с.

    Коментиран от #20

  • 20 Jack

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Jack":

    А сега ги вдига БМВ-то😉
  • 21 Jack

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Komapak":

    Твоето може и да е,моето не беше.
  • 22 Българин

    4 0 Отговор
    Аз вчера платих 280лв глоба от 400 (намалена) защото съм карал извън града със 102км ч и в една отбивка ме снимал хрантутника зад знак(60)!!! И това е отбивка и сложен знак от 50 г поне!!! Без да има кръстовище или някаква друга опасност!!! На 5 км от населеното място.