Last news in Fakti

21 Януари, 2022 10:02 2 043 4

Разкриха как ще изглежда най-големият Defender

  • land rover-
  • defender-
  • defender 130

Патентни чертежи показват удължената версия на всъдехода

Land Rover планира да покаже нова четириврата удължена версия на Defender, която да се присъедини към вече съществуващите къса и дълга база. Фотографи вече няколко пъти засичаха покрити с камуфлаж модели, а сега патентни чертежи разкриват как точно ще изглежда най-големият Defender.

Разкриха как ще изглежда най-големият Defender

Очаквано промените са засегнали най-много частта зад задните врати, където е съсредоточено и удължаването. Според предишни данни, новата версия ще е с дължина от 5.1 метра, което е с 34см повече от дължината на Defender 110. Въпреки промяната в купето, междуосието ще остане същото и ще се простира на малко над 3 метра.

Разкриха как ще изглежда най-големият Defender

Макар способностите извън пътя да са оставени на заден план след удължаване на купето, най-големият Defender ще предлага много повече място за пътниците на третия ред седалки, което пък ще привлече нов тип клиенти. Очаква се Defender 130 да бъде представен в близките месеци, най-вероятно до края на лятото.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубавото на

    5 0 Отговор
    нарисувания Land Rover е че не се чупи.
  • 2 по добре хич отколкото кич

    4 0 Отговор
    Идиотите от индийската ТАТА съсипаха и най култовият всъдеход (който беше останал в производство) и сега ни пробутват някакъв ерзац Defender. Не , благодаря.

    Коментиран от #4

  • 3 джамбаз

    2 0 Отговор
    Ако новия Дифендър ще е "качествен и здрав" като другите им "продукти" - да си го носят на рамо! По големи боклуци от "джиповете" на Ленд Роувър - нЕма.
  • 4 РЗС

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "по добре хич отколкото кич":

    Баш най-култувия си е още в производство, нарича се Г-класа.