Last news in Fakti

4 Февруари, 2022 10:31 15 266 16

Брутално Mitsubishi Pajero е готовo да покори всякакви върховe

  • mitsubishi-
  • pajero-
  • arctic trucks

Arctic Trucks се погрижи за японския всъдеход

Брутално Mitsubishi Pajero е готовo да покори всякакви върховe - 1

Mitsubishi Pajero е един от най-популярните офроудъри в България и макар последното му поколение да не се продава официално в Европа, то продължава да има едни от най-важните неща за всеки всъдеход. Бавни предавки, заключване на диференциалите и конструкция на рама, дават добра база за различни тунинг проекти на базата на „джипа“, като един от тях е дело на специалистите от Arctic Trucks.

Брутално Mitsubishi Pajero е готовo да покори всякакви върховe

За целта е монтирано ново окачване, което освен по-добър ход на амортисьорите е увеличило и клиренса на всъдехода, който вече достига 270мм. Освен окачването, за това са виновни и АТ гумите с размер 315/70, които са обути в нови 17 цолови джанти.

Брутално Mitsubishi Pajero е готовo да покори всякакви върховe

На четирите калника са монтирани и раздувки, които да се погрижат за разширената стъпка от новите гуми, а последната промяна е добавянето на калобрани с логото на Arctic Trucks. Под капака няма никакви промени и там работи 2.4-литров дизелов мотор със 181 конски сили или 3.0-литров бензинов мотор с 220 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За Панелистанската

    26 1 Отговор
    инфраструктура е супер
  • 2 Да ама не

    34 1 Отговор
    Автора, това е Mitscubishi Pajero Sport!!!
  • 3 7379

    4 20 Отговор
    Много добре изглежда този Bigster. Ако са го сглобили в Япония и не е много по-скъп от Dacia (да не е повече от 25%), ще е много по-добра оферта от румънския вариант. Лично мнение и не твърдя, че съм прав.

    Коментиран от #4

  • 4 Джидзипи Дзан

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "7379":

    Стува от 50000$

    Коментиран от #5

  • 5 7379

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Джидзипи Дзан":

    Значи е двойно... А гаранцията как е? Защото на Dacia е 3 години, ако на Mitshubishi е 7, пак е по-добра оферта (макар че май не се предлага в Европа).

    Коментиран от #6

  • 6 Джидзипи Дзан

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "7379":

    4 лета или 100000 км
  • 7 2107

    38 7 Отговор
    За покоряване на върховете го разбирам, ама що правят по тесните и претрупани улици на градовете ни , по тесните ни пътища ? Всеки ден пътувам и забелязвам, че днес у нас едва ли не всяко второ МПС с,което се разминавам е някакъв си SUV или поне миниван с над 1800 кг-собствена маса ! И обикновенно в него се вози някоя 45кг. блондинка или най-много още един задник . Явно българинът е много богат и те това е ...И 10 лева да стане горивото ...пак на SUV ще се чекне .А само ,като си спомня годините на младостта ми , когато родното ми черноморие пращеше от туристи -поляци преодоляли 2 000 км с малките си Полски фиатчета 126 - цели с-ва с по две деца ,че остави ,ами и ремаркета теглеха с палатки. Същото ,но с "Трабантчета" го правеха германците от ГДР-то ...По-практични ли са били или ние днес по-богати от тях ?

    Коментиран от #8

  • 8 haha

    24 9 Отговор

    До коментар #7 от "2107":

    Просто сега е манията на тези SUV. Всеки си мисли, че като седи на високо и с някакво измислено 4х4, което едвам излиза от снега пред блока вече е голяма работа. Пред блока ни има един паркинг с лек наклон към улицата. Ела да видиш са у снега как се влиза и излиза от него, особено тия със SUV, дето си мислят "аз съм с джип". Е нема такъв смЕх.

    Коментиран от #9

  • 9 Мхм

    23 4 Отговор

    До коментар #8 от "haha":

    Просто Сув е най доброто съчетава висок поглед повече сигурност голям клиренс с удобство повече пространство по-нивък разход и комфорт в сравнение с класическите джипки.

    Коментиран от #10, #12, #15

  • 10 123

    15 11 Отговор

    До коментар #9 от "Мхм":

    Баш като за джендъри, плюс отопление на задните части и волана.
  • 11 Оня с големите м... Ди

    13 8 Отговор
    Който не може да си го позволи така ще драска глупостите.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 карача

    2 1 Отговор
    Паджерката беше джип до 2 серия,ама ръждичкете ги изпапка.Новите модели отидоха по - вече към СУВ категорията.Набиха се при при Ленд роувърите - скъпи и ненадежни.
  • 14 ТОЙОТА

    0 1 Отговор
    То е готово да покорява, но като се счупи една друга Марка ще дойде да го изтегли

    Коментиран от #16

  • 15 qwerty

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мхм":

    И на магистралата другарите с ксенон самоделка ще те заслепяват, защото колата е една идея по-висока и главата на водача е над линията на мантинелата.
  • 16 СС086

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "ТОЙОТА":

    От 2000 до 2007 да, после пак се връщат в играта с хубавите мотори. На lV-ката 3.8 бензин е много здрав двигател.