Last news in Fakti

12 Февруари, 2022 10:30 10 766 18

Сега е времето да си купите Ferrari 458 Italia

  • ferrari-
  • 458 italia-
  • 458

Очаква се в следващите години цената на модела да се покачи

Сега е времето да си купите Ferrari 458 Italia - 1

Ferrari 458 Italia е един от най-популярните модерни модели на италианската марка. Суперколата бе представена през 2009 година на изложението във Франкфурт и се произвеждаше до 2015 година, когато се появи и нейният наследник – Ferrari 488 GTB. Макар да няма лошо време в което да си купите Ferrari, то сега е може би най-подходящият момент да обмислите покупката на 458 Italia, преди цените да се покачат.

Сега е времето да си купите Ferrari 458 Italia

С около 25 хиляди произведени бройки, това е един от най-разпространените модели на марката, който въпреки всичко държи висока цена на вторични пазар. В най-големия сайт за автомобили в България – mobile.bg има само две обяви за такива автомобили на цена от 259 хиляди лева и 370 хиляди лева. В световен мащаб цените на екземплярите с по-интересна история или малък пробег са още по-високи, а лимитирани версии като Speciale или Speciale A се продават за още по-високи суми.

Сега е времето да си купите Ferrari 458 Italia

Под капака на Ferrari 458 Italia работи 4.5-литров бензинов осмак с мощност от 570 конски сили при 9 хиляди оборота в минута и максимален въртящ момент от 540 нютон метра при 6 хиляди оборота в минута. Той е куплиран с автоматична трансмисия със 7 предавки с двоен съединител дело на Getrag, предаващ целият въртящ момент към задните гуми.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не било компютри , ми било компоти

    31 6 Отговор
    Нда , смятам , че българските пенсионери , след "грандиозното" си увеличение на пенсиите (осигурено им от ПП и Крадльолиция) ще изкупят всичките 25 000 бройки. ПП. А , то не било увеличение ... ами било намаление. Нищо бе , пак ще ги изкупят.
  • 2 2107

    26 2 Отговор
    Щях да си поръчам едно -червено, ама ,като гледам няма място за газовата бутилка . А с тези 540 коня , барем една 150 литрова ще ми трябва. Отзад теглич няма ,а покрива въобще точки ,къде един багажник да захвана...пък дорде си наместя и шкембето и задника в това нещо ...100% ще се схвана :))
  • 3 Поръчах си....

    24 1 Отговор
    ..две Фирарита, щом редакцията толкова ги препоръчва.
    А Вие ? ))
  • 4 Луд

    15 1 Отговор
    Ще взема два броя
  • 5 Студопор

    30 3 Отговор
    И като я купя с какво да я храня - с вода ли? Тоя двигател нали иска бензин... Тия 570 коня така се хранят! И къде да ги пусна да тичат? По разбитите магистрали на Бойко или по разбитите софийски улици? Или може би по асфалта, дето го няма у Горно Нанадолнище.
    Пишете и вие, колкото да си стоплите пръстите! Българина едва свърза двата края, тия ми разправят "сега е времето да си купите Ферари" като че да сме в Дубай!

    Коментиран от #16

  • 6 Ааа да

    9 0 Отговор
    И като му сипеш Е10 бензин, ще втаса само за 3 месеца. След това е недвижим собственост в хола.
  • 7 Купи си го ти

    6 0 Отговор
    Тарикат селски
  • 8 Kiki

    14 0 Отговор
    Със 650 лв заплата няма как да си купя бе бате :(
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 С тези приказки

    6 0 Отговор
    Таман са станали по две за лев. Ще си викна две.
  • 11 Aлфа Bълкът

    1 17 Отговор
    Ферари са доста закостенели, скоростта на La Ferrari е лимитирана под тази Енцо Ферари. И което е най-гадното е разминаването в дизайна между предницата и задницата. Гледай къде му отиват фаровете на това Ферари върху калниците - азиатска грозотия!
  • 12 Maranello 550 V12

    4 2 Отговор
    Тези автомобили се купуват по обяви от точно такива сайтове като дебиле.бг и други подобни, където искат капаро за разглеждане на лъскави снимки 10-20% от цената, с обещания за доставка, ама друг път.
  • 13 В е л и к и я

    3 0 Отговор
    Ще взема два броя ... без гарнитура .. сложете ми ги в пликче за вкъщи . моля ....!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Антон

    1 1 Отговор
    След като е от най-масовите ферарите с цени започващи на вторичния пазар , колкото добре оборудвано дизелвоо бмв X5/Х7, кое дава основание да се смята, че цената му ще се покачва
  • 16 Антон

    18 3 Отговор

    До коментар #5 от "Студопор":

    Ферари е ексклузивна фирма, произвеждаща автомобили за богати хора. Както в България, така и във всяка една друга държава, това е автомобил , който е недостъпен може би за над 95% от гражданите вкл. и Дубай. Крайно време е да спрете да мислите от собствената си камбанария, което автоматично да означава, че и за всички останали трябва да е така.
  • 17 Алфа

    10 1 Отговор
    Колебая се мeжду 458 италия и алфа 147 1.9jtd.Дайте съвет,спешно!!

    Коментиран от #18

  • 18 Госта

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Алфа":

    Фиат Мултипла biturbo :)