Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 10:02 17 557 7

Щракнаха "джипа" на Ferrari без никакъв камуфлаж

  • ferrari-
  • purosangue-
  • джип

Purosangue бе показан в няколко шпионски кадъра

Щракнаха "джипа" на Ferrari без никакъв камуфлаж - 1

Ferrari интензивно тества прототипи на своя първи кросоувър Purosangue през последните месеци и фотографи неведнъж засичат модели покрити с изключително тежък камуфлаж. Италианската марка винаги е разчитала на силната маскировка за своите модели и в повечето случаи техният дизайн се е разкривал на официалната премиера на колата. Сега, обаче, някой от фабриката на Ferrari изигра лоша шега на марката и сподели два кадъра на новия модел, които разкриват голяма част от дизайна му.

Първата снимка е на предния ляв профил и ни показва предните светлини подобни на тези на SF90. Дизайнът на предната част също подобен на този на спортните модели, но с добавени отвори под линията на предницата. Подчертаващи SUV природата са допълнителни елементи по броните, калниците и праговете.

A post shared by ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok)


Задната част изглежда също толкова агресивно и малко напомня на тази при Aston Martin DBX. Светлините са разделени на две части, които са свързани със светеща ивица, а под тях можем да открием и въздуховоди. В долната част на бронята виждаме и голям дифузьор, както и два двойни накрайника на генерацията.

По отношение на задвижването, повечето източници твърдят, че Purosngue ще разчита на хибриден шестак с мощност от 830 конски сили и 740 нютон метра, докато други казват, че електромотора ще бъде премахнат, а максималната мощност ще бъде свалена до 663 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ламборгини...

    39 10 Отговор
    ...от трактори минаха на коли, а Феррари от коли мина на Трактори ))
  • 2 Димитър

    25 2 Отговор
    И това трябва да е джип ???!!!
  • 3 Stoich

    20 1 Отговор
    Не знаех, че на това викат "джип". Почуствах се просветен.
  • 4 Behemoth

    27 1 Отговор
    Леле с 800 конски сили как ще жули през кърааааа...
  • 5 Сив металик за Ферари?

    8 3 Отговор
    Сега се убеждавам колко е важен изборът на цвят. Нещо не мога да приема това ferrari в този цвят. Не ме кефи.
  • 6 Борис Бойков

    1 0 Отговор
    Поръчах по един за мен и НаталитУ.
  • 7 Алиен

    2 0 Отговор
    И Светия Граал на спортните коли не издържа! Предаде се пред новото ,измислено време и алчността която вече погубва много велики марки!