Last news in Fakti

5 Март, 2022 10:30 2 770 1

Volvo направи електрическия си кросоувър по-достъпен

  • volvo-
  • xc40 recharge-
  • c40 recharge

XC40 Recharge получи нова визия

Volvo направи електрическия си кросоувър по-достъпен - 1

Преди около една година от Volvo представиха по-стилната версия на електрическия кросоувър XC40 Recharge – C40 Recharge. Купеобразното SUV се различава единствено с визията си и скосената линия на тавана, като използва идентични технологии с по-практичния си брат. При представянето на модела, шведите показаха единствено версия с два електромотора и мощност от над 400 конски сили, но ето, че сега се появява и по-достъпна версия, задвижваща единствено задните гуми.

Volvo направи електрическия си кросоувър по-достъпен

От компанията не споменават какъв електромотор се използва при C40 Recharge, но при XC40 Recharge, версията със задно задвижване се разчита на конфигурация с 231 конски сили. Батерията поддържа бързо зареждане, което според Volvo осигурява заряд от 10% до 80% в рамките на 32 минути при подходяща зарядна станция.

Volvo направи електрическия си кросоувър по-достъпен

Освен появата на по-достъпна версия на C40, шведската компания се похвали и с обновената визия на XC40, което получи същите светлини, броня и решетка като при по-стилния брат. Към момента няма информация за цените на обновените модели, но се очаква версията с един електромотор да е значително по-евтина от идентичната с два такива.

Volvo направи електрическия си кросоувър по-достъпен


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    1 0 Отговор
    " сега се появява и по-достъпна версия, задвижваща единствено задните гуми."
    ==========
    Достъпен за инвалиди или за бедни? Нищо не се казва за пари.