Last news in Fakti

14 Март, 2022 10:26 1 113 0

Какви са плановете на VW с електрическия ID.Buzz?

  • vw-
  • volkswagen-
  • id-
  • id.buzz-
  • бус-
  • transporter

Очакваме още няколко версии на буса, както и различни варианти за задвижване

Какви са плановете на VW с електрическия ID.Buzz? - 1

През изминалата седмица Volkswagen представи дългоочаквания ID.Buzz. Модерната интерпретация на легендарния T1 бе показана в пътническа и товарна версия с електромотор с 204 конски сили и задно задвижване. Това обаче е само една от версиите в които електрическото возило ще се предлага, а през следващите години ще видим и други.

Какви са плановете на VW с електрическия ID.Buzz?

Една от тях ще бъде удължена версия на товарния модел, която да предлага повече пространство, докато в САЩ ще се появи кемпер, най-вероятно с името California, още през 2025 година. Не е изключено по-дългата версия да се сдобие и с по-голяма батерия, благодарение на увеличеното междуосие. Според някои слухове, тези модели ще получат 111кВч батерия, за разлика от 82кВч-та, която е най-голяма към този момент.

Какви са плановете на VW с електрическия ID.Buzz?

Базова версия ID.Buzz Pure също ще се появи на пазара, като тя ще пристига в конфигурация с пет седалки и ще се предлага единствено с 58кВч батерия. На съвсем противоположния полюс се очаква да видим и конфигурация със задвижване на четирите колела, подобна на тази при ID.4 GTX и ID.5 GTX с мощност от около 300 конски сили.

Какви са плановете на VW с електрическия ID.Buzz?


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА