Last news in Fakti

22 Март, 2022 10:06 5 341 6

Единствено по рода си Lamborghini търси своя нов собственик

  • lamborghini-
  • veneno-
  • veneno coupe-
  • aventador

Цената на карбоновото Veneno може да достигне 4.5 милиона евро

Единствено по рода си Lamborghini търси своя нов собственик - 1

В света има точно четири на брой Lamborghini Veneno Coupe, а един единствен брой е оставен в „гол“ карбон, покрит с матов лак. Единственото по рода си автомобилно изкуство на колела в момента търси своя нов собственик на търг организиран от F1rst Motors.

Единствено по рода си Lamborghini търси своя нов собственик

От аукционната къща не споменават точната сума с която собственикът на колата би се разделил с нея, но според експерти, цената на рядкото купе може да достигне до над 4.5 милиона евро. Под капака на Veneno работи 6.5-литров бензинов V12 с атмосферно пълнене и мощност от 750 конски сили.

Единствено по рода си Lamborghini търси своя нов собственик

Карбоновият завършек е комбиниран с червени акценти в предната част, праговете, задното крило, дифузьорът и спирачните апарати. Подобна е и цветовата схема в интериора, където също е заложено на комбинация от червена и черна кожа, отново съчетани с карбонови елементи. Към момента на писане не се споменава какъв е пробегът на Lamborghini-то, но през 2019 година то е било на едва 85 километра.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щях да кажа Б Борисов

    5 3 Отговор
    Но той е фен на джипките

    Коментиран от #6

  • 2 haha

    2 1 Отговор
    Нещо тия джанти, които са му турили изглежда все едно е с 15-ки 😃 😄
  • 3 Стефан Петров

    6 3 Отговор
    Ще прочета материала ви ако ми обясните какво общо има той с интересите и живота на обикновения българин. Тази кола е богаташка простотия, потвърждаваща старото правило,че тя не е предназначена да се кара, а да се хвалиш с нея, че си богат. Нормално е човека, живата природа, да е украшението на колата, но в този случай е обратно- мъртвата материя се опитва да краси човека. За глупаците това е така, но не и за интелигентните хора.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ИСТИНАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Щях да кажа Б Борисов":

    ХОРАТА КАЗВАТ -"ПРОСТ НАРОД,СЛАБА ДЪРЖАВА"ДОЙДОХА ПРАЗНОДУМЦИТЕ И ХОП ОЛИОТО ГОНИ 9.00ЛЕВА !!! А ПРИ БОЙКО БОРИСОВ ИМАШЕ РЕД И ДЪРЖАВА !ОЛИОТО 13г. БЕШЕ 1.68лв! НЯМА НИЩО СМЕШНО,НАЛИ??!!