Last news in Fakti

23 Март, 2022 09:52 2 266 5

Skoda загатна за появата на нов голям кросоувър

  • skoda-
  • enyaq-
  • enyaq iv

 Моделът ще представи обновения дизайнерски език на марката

Skoda загатна за появата на нов голям кросоувър - 1

По време на годишното обсъждане на резултатите и продажбите от изминалата година, Skoda показа тийзър на нов модел с името Modern Solid, който ще бъде фокусиран върху „семейното и животът на открито“. Концептът ще представи новият дизайнерски език на марката, който постепенно ще навлезе през втората част на 2022 година.

Замъглената снимка разкрива единствено малка част от предната броня и предната решетка, която не разполага с истински отвори. Това ни навежда на мисълта, че новият модел най-вероятно ще е електрически, подобно на Enyaq iV и Enyaq iV Coupe.

Skoda загатна за появата на нов голям кросоувър

Интересни елементи, които за съжаление не виждаме в целия им блясък са вертикалните светлини, както и страничната линия, която изглежда лишена от огледала и стандартни дръжки на вратите. Най-вероятно новият кросоувър ще е базиран на MEB платформата на марката.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божкее

    5 4 Отговор
    Какъв език може да има тази ширпотреба грозна марка
  • 2 БСП за България и Радев

    4 2 Отговор
    Скоро Шкода ще произвежда само за червената армия
  • 3 123456

    4 6 Отговор
    Каква полза от Шкода на тези високи цени . Шкодичките бяха предпочитани преди време заради ниските цени . Сега ако се търси цена , има Дачия и Рено и съвсем не са лоши
  • 4 Шкода Фобия

    0 2 Отговор
    А нещо като верижни и бронирани транспортни средства няма ли да подготвят, че скоро ще са много актуални.
  • 5 ПЕТКО

    1 0 Отговор
    Отново много умни и интелигентни коментари. А ние какви коли произвеждаме??????