Last news in Fakti

8 Април, 2022 11:36 3 903 0

Колко богат трябва да си, за да подготвиш Rolls-Royce за къмпинг?

  • rolls-royce-
  • cullinan-
  • офроуд

Единственият „джип“ в историята на марката получи палатка, шнорхел и други офроуд принадлежности

Колко богат трябва да си, за да подготвиш Rolls-Royce за къмпинг? - 1

През 2018 година Rolls-Royce представи единствения към момента „джип“ в своята история – Cullinan. Моделът бе създаден за феновете на Phantom, които търсят по-висока позиция на седене и всички други предимства на SUV моделите, но в най-луксозната обвивка. Моделът бе приет бързо от феновете и купувачите на марката и няколко тунинг студиа дори се похвалиха с преработени версии.

Колко богат трябва да си, за да подготвиш Rolls-Royce за къмпинг?

Сега поредният подобен проект бе показан в интернет пространството, но за разлика от повечето преработки, този на Delta4X4 залага на офроуд преживяванията и превръща Cullinan в истинска машина за къмпинг в гората.

Колко богат трябва да си, за да подготвиш Rolls-Royce за къмпинг?

Това е постигнато с добавянето на палатка на покрива, допълнителни туби за бензин, както и LED осветление. В предната част е добавен булбар, а на предния десен калник е поставен и шнорхел за навлизане в дълбоки води. От компанията обещават, че могат да повдигнат Clullinan с 80мм срещу скромната сума от 15 хиляди евро, а офроуд гумите с 20-цолови джанти ще ви струват още 15 хиляди евро. Добавяйките и раздувките на калниците, които струват още 14 хиляди евро и станалите части, то целият тунинг комплект излиза около 150 хиляди евро.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА