8 Април, 2022 16:07 3 419 3

VW Beetle с „крачно задвижване“ ни връща в ерата на "Флинстоун" (ВИДЕО)

  • vw-
  • beetle-
  • volkswagen-
  • флинстоун

Това се случва, когато бензинът поскъпне

VW Beetle с „крачно задвижване“ ни връща в ерата на "Флинстоун" (ВИДЕО) - 1

В петъчния следобед, когато всички вече са се приготвили за отморяващия уикенд е време да ви позабавляваме с кратко видео от популярната платформа TikTok, което ни връща към добрите стари времена, когато анимацията за семейство "Флинстоун" тепърва започваше да трупа популярност. Видеото е публикувано от профил на име @bene_angeles през месец февруари, но едва сега започва да получава внимание и гледания.

VW Beetle с „крачно задвижване“ ни връща в ерата на "Флинстоун" (ВИДЕО)

Кадрите са заснети по натоварените улици на Перу и показват класически VW Beetle, който на пръв поглед изглежда с много липси, най-очевидни от които са калниците и задната броня. След внимателно вглеждане, обаче, можем ясно да видим, че подът на колата също липсва, а задвижването се осигурява не от кой да е, а от шофьора на „костенурката“.

Това се случва за няколко секунди, докато двигателят запали и отърве шофьора от трудоемката задача. В коментарите дори можем да срещнем вмятания като „Знам, че бензинът е скъп, но да стигнем чак толкова далеч.“ и други подобни.

@bene_angeles Retrocediendo un poco el tiempo #lospicapiedras #virall ♬ Los Picapiedra - De "Los Picapiedra" - Angello Conti Orquesta y Coros


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колоездач

    4 0 Отговор
    Айдеее, кашонитее, правете път.
  • 2 Механик

    15 7 Отговор
    Скоро и у нас. Като почнат САЩ да ни снабдяват с горива, хем ще са по 10лв/л, хем ще са и с купони.
    Ще пътуваме на крилете на евро-атлантическите дивотии и ще сме фешън.
  • 3 2999

    0 1 Отговор
    Какви ли не фалшиви клипове хората само за да имат няколко лайка