15 Април, 2022 13:54 1 554 1

За клиентите на Lamborghini няма криза

  • lamborghini-
  • aventador-
  • urus-
  • huracan

През първите три месеца на годината са продадени над 2500 автомобила

За клиентите на Lamborghini няма криза - 1

От Lamborghini се похвалиха с рекордни продажби през първите три месеца на тази година и заявиха, че компанията има достатъчно поръчки, за да покрие производството за оставащите месеци до края на годината. Италианската марка публикува продажбените данни за първото тримесечие на годината, които показват подобрение от 5% спрямо същия период през изминалата година и над 30% подобрение спрямо резултатите от 2020 година.

Очаквано най-търсеният модел в гамата на италианците е Urus, който може да се похвали с 1547 продажби, докато на второ място се намира Huracan с 844 продадени бройки. Aventador, който вече не се предлага, пък се отчита със 148 поръчки.

За клиентите на Lamborghini няма криза

Около 40% от продажбите са осъществени в Европа, Африка и Близкия Изток, докато останалите са разпределени между Америка и Азия. Общият брой на продадените автомобили от всички модели е точно 2539 екземпляра.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да сме коректни

    19 1 Отговор
    Всъщност клиентите на Ламборгини , Мазерати,Бентли,Майбах и подобни се хранят от кризите ...дори - те създават кризи !!!!! Открай време.....уви!