Last news in Fakti

18 Април, 2022 10:50 4 689 3

Най-странното разминаване в света завърши с преобърнат Jeep (ВИДЕО)

  • jeep-
  • разминаване-
  • преобръщане-
  • compass

Ето какво се случва, когато повярваш твърде много на уменията си

Най-странното разминаване в света завърши с преобърнат Jeep (ВИДЕО) - 1

Видеоклип с неизвестно местоположение набира популярност в интернет пространството след като бе споделен в различни страници и групи в социалните мрежи. Кадрите показват може би най-странното разминаване в света, където водач на Jeep Compass разбира по трудния начин, че възможностите на автомобила, очевидно са повече от колкото уменията му.

Видеото е съвсем кратко и е заснето на тесен път, където Jeep-ът трябва да се размине с автобус. Водачът на всъдехода решава, че ще изпробва офроуд възможностите на своята машина. Наклонът, обаче се оказва твърде голям и таванът на кросоувъра се удря в автобуса, преди да се преобърне и да остане на пътя върху вратите си.

За радост, пострадали няма и можем да видим как шофьорът и пътниците излизат от колата невредими, а малко след това тя е преобърната и те продължават по пътя си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БатП

    13 0 Отговор
    Някой се е правил на интересен зорлян, има един метър от другата страна на автобуса.
  • 2 малии гоуем страх

    2 0 Отговор
    умрях от стран значи …
  • 3 ама друг път

    0 0 Отговор
    жИна звяр в кулътъ