Last news in Fakti

29 Април, 2022 11:02 3 290 1

Ново Pagani с V12 идва през септември

  • pagani-
  • v12-
  • huayra-
  • суперкар

Двигателят ще е заимстван от Mercedes 

Ново Pagani с V12 идва през септември - 1

Може би един от последните нови автомобили с бензинов V12, който ще видим в Европа ще дебютира след по-малко от половин година. Според изданието TheSuperCarBlog.com, Pagani ще представи новия си суперкар през месец септември тази година, като споменават с точност датата 12 септември.

Ново Pagani с V12 идва през септември

Очаква се новото Pagani да използва подобрена версия на 6.0-литровия бензинов V12 на Mercedes-AMG, който и до момента се използва от компанията, но с повишена мощност от около 30 конски сили. Той ще е куплиран с механична трансмисия, като някои клиенти ще имат възможността да поръчат и автоматична трансмисия с двоен съединител.

Ново Pagani с V12 идва през септември

Pagani ще произведе около 280 до 300 броя от модела, като това най-вероятно ще бъде и последният „чист“ модел на ексклузивния производител. Пагани вярва, че компанията му ще успее да произвежда класическия V12 още няколко години, след което ще трябва да премине към хибридни двигатели, за да покрие все по-строгите изисквания.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    3 0 Отговор
    Има бог, дано да не е последния