Last news in Fakti

24 Май, 2022 10:30 2 863 4

BMW M чества 50 години със специално М4

  • bmw-
  • m4-
  • m3-
  • 50 jähre edition-
  • годишнина-
  • юбилей

50 Jahre Edition се отличава с ярки цветове и емблеми

BMW M чества 50 години със специално М4 - 1

Както вече вероятно знаете, през тази година M дивизията на BMW празнува своята 50-годишнина, като това беше и ще продължава да бъде отбелязвано с различни интересни модели. Един от тях, М4 50 Jahre Edition бе представен по-рано днес, за да отпразнува юбилейната годишнина на марката.

BMW M чества 50 години със специално М4


Клиентите в Европа ще могат да избират между черно (Carbon Black), синьо (Macao Blue), сиво (Brands Hatch Grey), червено (Imola Red) и друг нюанс синьо (San Marino Blue). Контрастните цветове могат да бъдат съчетани с 19-цолови предни джанти и 20-цолови задни в тъмно сив цвят или златисто-бронзов мат.

BMW M чества 50 години със специално М4

Отличителни за юбилейните модели са и надписи “Edition 50 Jahre BMW M”, които могат да бъдат намерени върху корите на вратите, централната конзола и седалките. Под капака продължава да работи 3.0-литров бензинов шестак с мощност от 510 конски сили. От BMW не уточняват колко точно бройки ще произведат от юбилейната серия, но едва ли ще са много.

BMW M чества 50 години със специално М4


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 отвратень

    1 6 Отговор
    Щях да го капувам ама ни ми хареса надписъ jah re на каф еьик е тфа мое ли фа труриш межу две съгласни две гласни че и да ги праизнатсяш що за туп език

    Коментиран от #4

  • 4 Понеже си дива селска Пръчка, та

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "отвратень":

    Откъде да знаеш мало.умнико, че в немския език има думи, в които буквата (h) (ха) във случая с въпросната дума Jahre - Не се чете, както й в много други езици, има гласни и без гласни, които Не се произнасят!
    Без образование на куцо, кьораво и сакато в БГ Шофьорски книжки ви продават!