Last news in Fakti

30 Юни, 2022 10:32 2 563 0

Ентусиасти направиха Subaru Impreza комби с две врати

  • subaru-
  • impreza-
  • impreza 22b-
  • комби-
  • prodrive

Модерен и практичен прочит на 22B

Ентусиасти направиха Subaru Impreza комби с две врати - 1

Тунинг компанията Prodrive показа своя прочит на рали легендата Subaru Impreza 22B, като представи модерна версия, която ще се произведе в лимитирана серия от 25 броя. Изглежда, обаче, компанията не е единствената, която може да се похвали с модернизирана версия на легендарното двуврато купе. Компания от Честърфийлд на име Scoobyclinic показа проект на базата на Subaru Impreza комби, отново в стил Impreza 22B.

Ентусиасти направиха Subaru Impreza комби с две врати

За база на проекта е използвано комби Subaru Impreza STI, което е претърпяло някои доста сериозни операции, за да се превърне в това, което виждаме в момента. Четирите врати са заменени от две по-дълги, които превръщат колата в може би единственото двуврато комби Subaru Impreza 22B в света. Калниците са получили по-сериозни раздувки в предната и задната част, които да отговарят на тези на легендарния модел.

Ентусиасти направиха Subaru Impreza комби с две врати

Проектът е започнат през 2008 година, а през цялото това време колата е съхранявана на сухо място, което да я предпази от корозия. От компанията споделят, че в интериора е добавена предпазна клетка, а от снимките можем да видим и започнатото табло, което не е завършено. Именно поради тази причина и липсата на двигател, компанията споделя, че е готова да се раздели с незавършения проект за сумата от 10 995 паунда или около 12 770 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА