1 Юли, 2022 12:47 3 675 3

Mercedes C63 с 680 конски сили дебютира на фестивала в Гудууд (ВИДЕО)

  • mercedes-
  • c-klasse-
  • c63-
  • amg

Прототип на колата бе показан за първи път на голямо изложение

Mercedes C63 с 680 конски сили дебютира на фестивала в Гудууд (ВИДЕО) - 1

Посетителите на Фестивала на скоростта в Гудууд имаха възможността да видят най-наточената версия на последното поколение Mercedes C-Klasse, макар и в незавършена форма. Германците бяха изложили почти готов за серийно производство прототип, който представи характеристиките и голяма част от дизайна на върховото C63 AMG. Макар и покрита с рекламен камуфлаж, колата не криеше почти нищо от себе си, а от Mercedes най-услужливо дори бяха поставили табела с техническите характеристики на мощния седан.

Mercedes C63 с 680 конски сили дебютира на фестивала в Гудууд (ВИДЕО)

Както вероятно вече знаете, новото поколение C63 AMG ще замени 4.0-литровия осмак с двойно по-малък 2.0-литров четирицилиндров мотор с електрическа помощ. Задното задвижване пък ще отстъпи място на 4Matic системата на компанията, която ще осигури по-добро разпределение на въртящия момент от 750 нютон метра и 680 конски сили. В комбинация с 6.1кВч батерия, най-мощната C-Klasse дори може да се похвали и с изцяло електрически пробег.

Mercedes C63 с 680 конски сили дебютира на фестивала в Гудууд (ВИДЕО)

Новото C63 AMG се отличава с по-агресивна визия, която се дължи на по-големите отвори в предната броня , по-широките калници, новият дифузьор на задната броня и четирите трапецовидни накрайника на ауспусите. Окачването също е изцяло променено, заедно със спирачките и по-големите гуми с джанти. От Mercedes все още не разкриват кога ще се състои официалната премиера на наточения модел, но очакваме това да се случи в близките седмици.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ма те тия кошници още ли ги правят???

    4 20 Отговор
    Ееей пусто консервативно немско племе...Тесалата е 1000 коня, те още коли и с по 6-700 коня развяват по изложенията... Ма спрете се и приемете, че всичко е история вече! Почвайте да работите по електрични, по водород! Погледнете Тойота, Тесла... Тия бръмчалници, които харчат по 25 литра бензин вече и олигарси те не ги щат...
  • 2 Безлична щайга

    5 6 Отговор
    И никой от минаващите не му обръщаха внимание.
  • 3 е те това е

    1 0 Отговор
    срам и позор.. краят на истинските коли отдавна дойде, но вече нещата отиват тотално по дяволите с всяка изминала година