Last news in Fakti

18 Юни, 2013 09:50 2 839 2

10 дни до „Национална Honda Среща 2013“

  • honda-
  • събор

Остават точно 10 дни до тазгодишната Национална Honda Среща 2013, която ще се проведе в гр. Хисаря от 28 до 30 юни. Всяка година това събитие събира всички фенове и любители на марката Honda от цялата страна, като тази година се очакват и гости от съседни държави. Сега срещата се явява десета – юбилейна, което я прави още по-значима, и обещава да предложи повече емоции и зрелище от всякога.

Организаторите са приготвили много изненади за своите гости и за всички любители на силни усещания. Посетителите ща могат да се насладят на вече традиционната колона от всички Honda автомобили, която ще премине като организирано шествие от гр. Хисаря до писта „Дракон”, Калояново - в събота.

Програмата на писта „Дракон” в основните два дни от събитието (29 и 30 юни) включва: състезания по драг (събота) и италианско преследване (неделя) с автомобили Honda в различни класове, заснемане от небето на надпис „10 HONDА” специално оформен с автомобилите на феновете, множество игри с публиката, Time Attack Taxi и др. И тази година ще се проведе конкурс за „Най – яка Honda” чрез гласуване от публиката, като победителят ще спечели и правото, неговият автомобил да бъде лице на следващата Национална Honda Среща.

Екипът на mobile.bg също ще бъде там. Очакваме ви! За повече информация посетете www.hondabg.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 1 Отговор
    E какви зрелища ще предложат хондаджиите? Само драг и някви гонки..
  • 2 skier

    1 0 Отговор
    Е ти какво искаш - стриптиз ли?