Last news in Fakti

26 Юли, 2022 14:40 2 940 2

Lamborghini Huracan на стероиди е готов за всякакви приключения (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • huracan-
  • sterrato-
  • offroad-
  • офроуд

Първи официален тийзър за Sterrato

Lamborghini Huracan на стероиди е готов за всякакви приключения (ВИДЕО) - 1

Lamborghini Huracan ще последва примера на своя по-голям брат Aventador и съвсем скоро ще бъде оттеглен от гамата на италианския премиум производител. Преди това да се случи, компактният суперкар ще получи нова версия, която ще бележи по емблематичен начин края на неговото производство.

Lamborghini Huracan на стероиди е готов за всякакви приключения (ВИДЕО)

След като през годините видяхме Huracan със задно задвижване, специална версия за писта, както и няколко готови състезателни коли, сега от Lamborghini ще представят модификация с офроуд насоченост, носеща името Sterrato. Слухове за нея витаят в интернет пространството от повече от година, но сега дойде и първото официално потвърждение от компанията.

Lamborghini Huracan на стероиди е готов за всякакви приключения (ВИДЕО)

Заедно с него бяха разпространени и няколко снимки, придружени с кратко видео в което виждаме голяма част от промените с които офроуд версията ще се сдобие. Като оставим настрана ревизираното и по-високо окачване, италианският суперкар е получил раздувки на калниците, специално проектирани LED светлини върху предната броня, както и релси на покрива за добавяне на различни аксесоари. Вероятно под купето е инсталирана и допълнителна защита за основните движещи компоненти.

Lamborghini Huracan на стероиди е готов за всякакви приключения (ВИДЕО)

Не се споменава нищо за задвижването, но вероятно то ще разчита на 5.2-литровия бензинов V10 с мощност от 610 или 640 конски сили. Въртящият момент ще се предава към четирите колела, а повече данни за модификациите вероятно ще разберем през октомври, когато се предполага, че от Lamborghini ще представят колата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евалата, егати гаврата

    4 3 Отговор
    Надбягва се с велосипеди. Меринджеят разрешил подобна реклама трябва да бъде уволнен, а рекламната агенция която я е създала да фалира поради липса на клиенти
  • 2 Незнам

    0 0 Отговор
    Колко тъп трябва да си за да си изкараш Huracan-а от асфалта по такива черни пътища, камо ли направо през нивата!