Last news in Fakti

2 Август, 2022 09:50 2 576 6

Над 800 конски сили и 1400 нютон метра за Mercedes-AMG GT Coupe

  • mercedes-
  • amg-
  • amg gt-
  • amg gt coupe-
  • sl

Двувратият модел ще получи технологията от AMG GT 63 E Performance

Над 800 конски сили и 1400 нютон метра за Mercedes-AMG GT Coupe - 1

През следващите месеци се очаква Mercedes да представи новото AMG GT Coupe, което на практика ще добави твърд таван към вече представения по-рано SL. Двата модела ще споделят много общи неща, включително и задвижването, но AMG GT Coupe ще получи специално обгрижване от върховата дивизия на компанията и ще се възползва от хибриден тракт с изключително голяма мощност.

Над 800 конски сили и 1400 нютон метра за Mercedes-AMG GT Coupe

Компактното купе ще получи конфигурацията от AMG GT 63 E Performance, което означава, че ще видим 4.0-литров бензинов двигател, който задвижва предните колела, работещ заедно с електромотор, който задвижва задните колела. Вероятно характеристиките на колата ще бъдат запазени, което ще превърне AMG GT Coupe в едно от най-бързите купета на пазара.

При четиривратата версия, тази конфигурация генерира 830 конски сили и максимален въртящ момент от 1400 нютон метра, които се предават към четирите колела. Те осигуряват ускорение от 0 до 100км/ч за 2.9 секунди и максимална скорост от 316км/ч. Колата може да се похвали и с 12км пробег само на ток.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 4 Отговор
    😀😀😀
    Колата може да се похвали и с 12км пробег само на ток.
    😀😀😀

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Име

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Ми на мен 12 километра са и от нас до работата и обратно - какво е толкова смешното. напълно достатъчни за града, а за извън него си имаш як ДВГ. За какво ми е свръх тежък електромобил с по-голям пробег

    Коментиран от #4, #6

  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Име":

    Ако започнеш работа от вкъщи , направо ще са ти много 😉
  • 5 Димов

    7 1 Отговор
    800 коня, 1400 нютона, 2,9 с от 0-100 и накрая - ограничения 70 км/ч на всеки километър.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.