30 Август, 2022 13:17 1 593 4

Kia показа офроуд версия на новия Sportage

  • kia-
  • rebelle rally-
  • sportage-
  • офроуд

Модификацията X-Pro ще участва на Rebelle Rally

Kia ще се завърне в популярната надпревара Rebelle Rally през 2022 година и ще участва в състезанието със специално подготвена версия на кросоувъра Sportage, пригодена за офруд, От компанията споделиха единичен кадър, който показва компютърна разработка на колата, която трябва да бъде представена през следващите седмици.

Промените включват гуми за всякакъв терен B.F.Goodrich в размер от 17 цола с по-леки джанти, както и допълнителна защита на долната част на купето, видима под предната броня. Върху тавана са монтирани допълнителни рейки за багаж, както и аксесоари за офроуд, а купето е облепено в рекламни надписи и комбинира сив, бял и черен цвят.

Ралито включва преход от 2414 дни в рамките на осем дни. През това време участниците преминават в пустини между Невада и Калифорния. Тазгодишната надпревара на женското рали ще започне на 6 октомври и ще завърши на 15 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пернишкия

    6 4 Отговор
    хаха, тия смешници нямат 4х4, колкото пъти съм питал, винаги, "няма такава опция" !!!

    Коментиран от #2

  • 2 123456

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пернишкия":

    Що ,Голфа има ли ?

    Коментиран от #3

  • 3 Макарон

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "123456":

    И аз не съм фен на Голф, но Голф няма претенциите да бъде висок автомобил, с външност на офроуд машина, а пък Киа-та, колкото и да я харесвам, има такъв вид, но не и такива характеристики.

    Коментиран от #4

  • 4 КУС-КУС

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Макарон":

    МОЕ ДА НЕ ТИ АРЕСВА,ЧЕ НЕМА ВИНКЕЛ НА БАГАЖНИКУ