Last news in Fakti

9 Септември, 2022 18:45 1 333 0

Официално: Porsche и Red Bull няма да си сътрудничат

  • porsche-
  • red bull-
  • formula 1

От Щутгарт са искали равни дялове

Официално: Porsche и Red Bull няма да си сътрудничат - 1

В началото на май месец тази година, изпълнителният директор на Volkswagen Group – Хърбърт Дийс потвърди, че Audi и Porsche ще влязат във Formula 1 от 2026 година, когато ще бъдат приети нови правила. Слуховете сочеха, че компанията от Щутгарт ще си партнира с Red Bull, които готвят изцяло нови болиди, движещи се на синтетично гориво.

Официално: Porsche и Red Bull няма да си сътрудничат

От Porsche дори потвърдиха тези слухове, но без да споменават конкретна информация и данни, докато краят на сделката не бъде финализиран. Изглежда такива подробности няма да бъдат изнесени или поне не към момента, тъй като от Porsche официално обявиха, че сделка между двете компании няма да има.

Официално: Porsche и Red Bull няма да си сътрудничат

„Предположението винаги беше, че партньорството ще се основава на равни условия, което ще включва не само двигателно партньорство, но и екипа. Това не може да се постигне.“, това заявиха от компанията по повод на запитване защо няма да видим партньорство.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА