Last news in Fakti

23 Септември, 2022 11:45 2 807 8

Brabus P900 Rocket Edition e пикап с 900 коня и цена от 1.3 милиона лева (ВИДЕО)

  • brabus-
  • p900-
  • rocket edition-
  • g-klasse-
  • mercedes-
  • amg

От специалната G-Klasse ще бъдат направени 10 екземпляра

Brabus P900 Rocket Edition e пикап с 900 коня и цена от 1.3 милиона лева (ВИДЕО) - 1

Brabus представи поредна нова версия на G-Klasse, която ще бъде лимитирана в едва 10 броя, всеки от който с цена от около 1.3 милиона лева. Новият Brabus P900 Rocket Edition на практика комбинира най-доброто от представения по-рано пикап 800 XLP Superblack и най-наточената версия на стандартния всъдеход P900 Rocket.

Brabus P900 Rocket Edition e пикап с 900 коня и цена от 1.3 милиона лева (ВИДЕО)

По този начин получаваме удължена G-Klasse пикап с 900 конски сили. Те пристигат от 4.0-литров бензинов двигател с повишена до 4.5 литра кубатура, който с допълнителни доработки може да се похвали с високата мощност и максимален въртящ момент от 1050 нютон метра. Те се предават към четирите колела, посредством автоматична трансмисия с 9 предавки.

Brabus P900 Rocket Edition e пикап с 900 коня и цена от 1.3 милиона лева (ВИДЕО)

Въпреки теглото си от 2.7 тона, Brabus P900 Rocket Edition може да ускори до 100км/ч за 3.7 секунди, а при продължително натискане на газта, километражът може да покаже максималните 280км/ч. Пикапът разполага и с адаптивни амортисьори и 45мм по-ниско окачване в сравнение със заводска G-Klasse AMG. Спирачките също са по-големи с диаметър от 400мм отпред и 370мм отзад.

Brabus P900 Rocket Edition e пикап с 900 коня и цена от 1.3 милиона лева (ВИДЕО)

Освен добавеното товарно пространство отзад, доработеният всъдеход може да се похвали още с нови брони и решетки, нов преден капак, по-големи раздувки на калниците, 24-цолови джанти, както и специфична изпускателна система. В интериора е заложено на черна кожа с червени акценти с четири отделни кресла за шофьора и пътниците.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ви

    4 3 Отговор
    Край купувам си един! .... Само 2 милиона, и около 260 хилки не ми достигат....... Ще си карам китайчето..... Само две лепенки ще му уйдисам "Брабус" "АМджи" па може и емблемка "МБ" да му забода на капака...
  • 2 Един

    9 5 Отговор
    И какъв е смисълът от всички тези доработки и безумно високата мощност, като всичко това го отдалечава още повече от това, за което е замислен, а именно - да бъде надежден високопроходим автомобил? Който иска бегачка за пътя, си има съответните модели, който иска истински всъдеход - също! А това тук нито е истинска спортна кола, нито пък вече е истински всъдеход - нито рак, нито риба! Офроуд бегачка - пълен оксиморон!

    Коментиран от #3

  • 3 Един друг

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Един":

    На това идеята му не е, да ти върши работа това е за "вижте ме" какво имам в гаража който е по скъп и от имотите на двама ни плюс родата..... Или у нас мама, и тате ще го купят на Ентелигентния си к.леш, да трепе Ората!

    Коментиран от #5, #8

  • 4 Смех

    4 6 Отговор
    Оня тсиганина в Пимп Май Ряйд слагаше такива дисплейчета отзад на сивиците в Сащ преди 20 години
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ОБЕКТИВНИЯ

    5 1 Отговор
    КОЙТО МОЖЕ, СИ МОЖЕ! 🇩🇪
    А ОТ "BRABUS" И ЗНАЯТ! 🇩🇪
    БРАВО! ВЕЛИКИ!
  • 7 ВандерлейЛюксембурго

    0 5 Отговор
    Тва имам чувството, че ФИАТ са го произвели. По-грозно е от смъртта...
  • 8 ЧИЧО ТИ ИСКРЕН

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Един друг":

    А ГРОЗДЕНЦЕТО КИСЕЛКО ЛИ ТИ Е ? ВИКАШ ЧАК СОЛЕНО НА БИГЪР ТА.НЕ.СЕ.ЯДЕ !!!😃😁🤣😄😀😄🤣🤣😃.