Last news in Fakti

28 Септември, 2022 11:18 2 385 5

BMW показа и новото Z4

  • bmw-
  • z4-
  • роудстър-
  • m

Роудстърът пристига с някои малки промени

BMW показа и новото Z4 - 1

Както разбрахме от снощните бури, края на лятото вече дойде, но това не попречи на BMW да представи обновената версия на компактното Z4, което се готви за първите си доставки през следващата година. Малкият роудстър е получил обновен екстериор и интериор, а заедно с това пристига и с по-богато базово оборудване, казват от BMW.

Може да познаете обновения модел по различната решетка в предната част, както и променения дизайн на отворите на бронята. Задницата следва подобна линия, а страничните прагове са с по-ясно изразени форми. Нови са и джантите, които в този случай са опционалните 19-цолови колела. От BMW са добавили и няколко нови цвята, ексклузивни за този модел.

Двигателите остават същите, като предлагат задно или опционално задвижване на четирите колела и мощност от 200 до 340 конски сили. Към момента единствения вариант за трансмисията остава познатият 8-степенен ZF, но неотдавна се появиха слухове, че от BMW може да добавят и механична трансмисия с шест предавки.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    9 1 Отговор
    Задължително на този роудстър му трябва ръчна кутия! БМВ трябва с такава да го пускат стандартно, а само като опция - с автоматик! В това е смисъла!

    Коментиран от #4

  • 2 Смех

    2 7 Отговор
    Динозавър в ерата на бозайниците
  • 3 ддд

    1 0 Отговор
    Поръчваш го сега и идва другото лято.
  • 4 Вярно е!

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Един":

    Тези коли са за кеф ! Много хубаво БМВ! Тъжното е че Мерцедес се отказаха от тези спортни колички за сметка на Е клас и С клас кабрио! Които нямат нищо общо с кефа от шофиране на малка спортна кола с нисък център на тежест и задно задвижване! И да задължително ръчни скорости!
  • 5 СЗО

    2 1 Отговор
    Нещо не им слага някоя батерийка...