Last news in Fakti

28 Септември, 2022 12:32 4 040 11

Новият Maybach на Brabus дебютира с лъжливи надписи V12

  • barbs-
  • maybach-
  • s-klasse-
  • v12-
  • v8

S-Klasse-ата е базирана на S580

Новият Maybach на Brabus дебютира с лъжливи надписи V12 - 1

Brabus представи поредната си версия на лимузината S-Klasse Maybach, като този път даде името “600 Masterpiece” на проекта. Интересното в случая е, че колата е базирана на версията S580 4Matic, която се задвижва от бензинов V8, а не на върховият модел с V12 двигател, носещ означението S680. По принцип това не би било проблем, но в случая можем да видим, че от Brabus са поставили кора на двигателя с надпис V12, която да закрива осемте цилиндъра на двигателя под нея.

Новият Maybach на Brabus дебютира с лъжливи надписи V12

Не е ясно дали снимката е от друг проект и е разпространена погрешно или пък от компанията наистина продават 600 Masterpiece по този начин, но това със сигурност носи объркване и заблуда в много хора. Въпреки, че двигателят има „само“ осем цилиндъра, той може да се похвали с мощност от 600 конски сили и максимален въртящ момент от 800 нютон метра, които са достатъчни да изстрелят лимузината до 100км/ч за само 4.5 секунди.

Въздушното окачване е понижено с около 20мм за по-добра визия и поведение, а джантите са заменени с познат модел на Brabus в размер от 22 цола. Всички хромирани елементи са получили по-тъмен завършек, а предната и задната броня са се сдобили с допълнителни аеродинамични елементи, изпробвани във въздушен тунел.

Новият Maybach на Brabus дебютира с лъжливи надписи V12

Стилният отвън Maybach може да ви изненада след като отворите вратите, където всичко е облицовано с тюркоазена кожа. За контраст са добавени карбонови акценти, които честно да си признаем не ни се връзват особено с цвета. Все пак клиентите, които искат да платят близо половин милион евро ще имат възможност да изберат цвета на интериора, както и материалите от които той да бъде направен.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    33 3 Отговор
    прилича на джамия вътре - идеалка за гастербайтерите да се махат от турция до германия по-бързо

    Коментиран от #4, #8

  • 2 Гнида

    12 2 Отговор
    Яко накичено . Който има парички ще е негова .
  • 3 Ти си

    17 1 Отговор
    Къде сте бе еко талибани? ДВГ щял да умре и бъдещето било на електричката - ама това тук говори нещо друго !
    Айде бегайте да рупате салата .. ..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Цецо

    4 2 Отговор
    Гнусотия
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Анонимен

    12 5 Отговор
    На кой му е нужно такова чудо с занижени качества на спортен автомобил, огромни габарити, трудно маневрено в град с огромно движение и ускорение само по права линия.и да го караш само по магистрала кво!?да покажеш колко си импотентен ли!? като искаш спортен автомобил ще си купиш спортна версия на Субару,Митцубиши или Форд фокус Rs и тогава ще усетиш какво е истинско шофиране и рали усещане.Не 3 тонен шлеп с огромни размери и 7 литра двигател и всякакви системи против поднясене и безопасност и безброй още ненужни таблети и екрани показващи псвевдолукс на някой новозабогатял.И кво била само за каране по магистралата за да и чуеш няколко пъти рева и ускорението по права линия