Last news in Fakti

29 Септември, 2022 09:17 2 511 7

BMW не губи време и показа още по-мощна версия на кросоувъра XM

  • bmw-
  • xm-
  • label red-
  • m

Label Red пристига със 748 конски сили

BMW не губи време и показа още по-мощна версия на кросоувъра XM - 1

Вчера ви разказахме за суперкросоувъра на BMW – XM, който може да се похвали с титлата за най-мощен модел в гамата на баварския производител. Колата генерира 652 конски сили, благодарение на електромотор и 4.4-литров бензинов двигател. Вчера от BMW загатнаха, че всъщност това няма да е най-мощната версия на кросоувъра и ще видим изпълнение Label Red, което ще може да се похвали с близо 100 конски сили отгоре.

От BMW не издържаха много и тази сутрин разкриха част от техническите характеристики на специалното XM, заедно няколко снимки. Лимитираният модел се отличава с множество червени акценти по купето, включително около рамките на вратите, вратите, предната решетка и джантите. При стандартния модел тези елементи са златисти, но могат да бъдат поръчани и в черен цвят. От компанията не споделят снимка на интериора на Label Red, но не крият, че там цветовата схема е същата и черното и червеното създават контраст.

Може би, по-интересното е това което се крие под капака (и под купето) на BMW XM Label Red. Всъдеходът се задвижва от същия 4.4-литров бензинов V8, който генерира 644 конски сили при 5400 оборота в минута и максимален въртящ момент от 80 нютон метра между 1600 и 5000 оборота в минута. Заедно с него работи и електромотор, чиято комбинация осигурява 748 конски сили и 997 нютон метра пикова мощност. Трансмисията отново е автоматична със седем предавки, а задвижването се предава към четирите колела. Все още няма информация за това колко по-добро е ускорението от стандартните 4.1 секунди, но вероятно скоро ще разберем.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прилича

    7 9 Отговор
    на прасе 🐷
  • 2 Стоян 79

    11 3 Отговор
    Уникален , но за съжаление вече разпродадени, иначе щях да поръчам 5 :)
  • 3 ....

    4 2 Отговор
    аз пък си мислех че ще го кръстят XMM :))))
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 4.4

    5 5 Отговор
    Голяма прасьонка за избиване комплексите на малкия, в междукрачието.
  • 6 ...

    3 0 Отговор
    "и максимален въртящ момент от 80 нютон метра"...
    без думи...
  • 7 123456

    2 3 Отговор
    сега пък от Range rover почнаха да копират ... за комплексари идеален ....