Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 11:02 2 496 5

Porsche показа ново 911 със 7 механични предавки

  • porsche-
  • 911-
  • carrera-
  • carrera t

Carerra T дебютира с 379 конски сили

Porsche показа ново 911 със 7 механични предавки - 1

Porsche добави още едно 911 към гамата си и след като видяхме най-върховите GT модификации, сега германците показаха сравнително обикновената Carrera T. Тя дебютира с механична трансмисия със седем предавки и с поведение изцяло насочено към шофьора. Доставките на колата започват през следващата година.

Carrera Touring се позиционира между стандартната Carrera и Carrera S със своя 3.0-литров бензинов двигател с 379 конски сили и максимален въртящ момент от 449 нютон метра. Те се предават към задните колела, а вместо механичната трансмисия, клиентите могат да поръчат и автоматична трансмисия с 8 предавки, известна още като PDK.

Макар и да не е най-бързият модел в портфолиото на Porsche, Carrera T ускорява до 100км/ч в рамките на 4.3 секунди, а с оборудването на автоматична трансмисия, това ускорение се намалява до 3.8 секунди. Колата пристига със спортно окачване с 10мм по-ниска стойка, както и спортен ауспух. Опционално може да бъде поръчано и завиване на задните гуми. За да спестят тегло от Porsche са премахнали част от изолацията, както и са намалили размера на акумулатора, заедно с поставянето на по-тънки стъкла.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ................

    5 0 Отговор
    Те от доста години си имат ръчни скорости със 7 предавки.
    7ма скорост е за дълъг път и икономия на горивото.
    Май беше от 6та, натискаш лоста и пъхаш на 5та.....
  • 2 Равносметка

    3 23 Отговор
    Един и същи ФШ Биитъл прогрес 0 за 80 години тич надминашат и руснаците по техниюеска неграмотност не слуюайно ги е страх от Пюросангйе

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 батки тюфLеци

    5 1 Отговор
    "Porsche са премахнали част от изолацията, както и са намалили размера на акумулатора, заедно с поставянето на по-тънки стъкла."
    Напълно безмислено, ако го яхне някой анаболен бг шопаp!
  • 5 СЗО

    1 0 Отговор
    От това синьо направо ме заболяха очите.