Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 14:19 1 992 2

Кое е най-бързото Porsche през 2022 година? (ВИДЕО)

  • porsche-
  • 911-
  • turbo s-
  • taycan-
  • macan-
  • cayenne

CarWow изправи актуалните модели на марката в състезание

Екипът на британското издание CarWow успя да събере най-мощните Porsche-та от актуалната гама на компанията и да ги изправи едно срещу друго в интересно състезание с три отделни дисциплини. В типично свой стил, Мат Уотсън и компания изпробваха колите в състезание на 402 метра, доускорение и тест на спирачките.

В надпреварата се включиха шест автомобила – 911 Turbo S, Taycan Turbo S, Panamera Turbo S, Cayenne Turbo GT, Boxster GTS и Macan GTS. Въпреки някои проблеми при стартовете на два от кросоувърите в първите два старта, третият е успешен и колите завършват дисциплината с интересни резултати.

Всяка от надпреварите има ясен победител, който изненадващо или не печели със солидна преднина, макар в изпитанието за доускорение да губи част от преднината си. Няма да ви разкриваме кой е автомобилът, макар вероятно повечето от вас вече да се досещат.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с коня

    1 6 Отговор
    Самолетът Ф-16 влиза в Производство през далечната 1978г и ОФИЦИАЛНО И КАТЕГОРИЧНО е обявен тука от Русофилите за Безнадеждно остарял модел нямащ нищо общо със съвременната Авионика,за който сме платили Грешни пари.ПОРШЕ 911 пък за пръв път се появява ОЩЕ ПО-ОТДАВНА и по-точно в 1964г.Та за какви "бързи Поршета" пишат тука,след като Русофилите АВТОМАТИЧНО И БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ще обявят един 70 годишен модел за "Скрап"?

    Коментиран от #2

  • 2 дядя

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "оня с коня":

    От поста ти разбрахме, че разбираш от самолети и русници, и хал хабер си нямаш от коли!