Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 10:43 1 684 3

Реалистична реплика на Tesla Cybertruck от Индия (ВИДЕО)

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап-
  • реплика

Пикапът изглежда почти като оригинала

Реалистична реплика на Tesla Cybertruck от Индия (ВИДЕО) - 1

Евтините реплики на повечето автомобили често се издават от острите ръбове и правите линии, както и неточното съотношение на формите. При Tesla Cybertruck, oбаче, това не е голям проблем, тъй като повечето от формите на пиката са остри, а правите линии са основен мотив. Вероятно това е и една от причините репликата, която ще видите във видеото по-надолу да е толкова близка до оригинала.

Пикапът, който дебютира като концепт през 2019 година, все още не е достигнал до серийно производство, но за сметка на това сме виждали поне 6 различни негови реплики от целия свят. Днешната идва от Индия и макар характеристиките да са неясни, то едва ли пикапът се задвижва от четири електромотора.

Все пак не можем да спорим, че пикапът изглежда досущ като оригинала и дори копира черните арки на калниците и офроуд гумите, но пък му липсват предни и задни светлини, както и челно стъкло.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 омъскаряване

    4 5 Отговор
    Да го пратят на събратята си индийци в Северозапада да повозят с него "свети" Илон-Шегобиец, като кацне върху крепостта да обядва в селския хоремаг!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 истина ти казвам

    1 0 Отговор
    Абе убава работа ама ци.......!