12 Декември, 2022 15:59 2 890 0

Специален GT-R принадлежал на Фетел се продава с минимален пробег

  • nissan-
  • gt-r-
  • фетел-
  • formula 1-
  • себастиан фетел

Колата е изминала едва 150 километра

Специален GT-R принадлежал на Фетел се продава с минимален пробег - 1

След като по-рано днес ви разказахме за бялата Honda Civic Type R на Макс Верстапен, която си търси нов собственик, сега в интернет пространството ни попадна обява за интересен Nissan GT-R, принадлежал на друг пилот от Formula 1. Колата е произведена през 2012 година и е доставена на шампионът от F1 – Себастиан Фетел.

Колата се продава от компания за луксозни автомобили в Германия, а според описанието, тя е изминала едва 150 километра от нейното производство през 2012 година. Освен със своя собственик, колата се отличава и с това, че е от специалната серия Black Edition, която разполага с няколко отличителни елементи.

Черният цвят и черните джанти са част от тях, докато в интериора можем да открием червени акценти на фона на останалите черни апликации. Под капака работи познатият 3.8-литров шестак с 550 конски сили, който задвижва четирите колела.

Колата е доставена през 2012 година на Фетел и от тогава стои в личната колекция на състезателя. Към момента тя е оценена на 250 хиляди евро, а състоянието ѝ е идентично с това с което е излязла от завода.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА