Last news in Fakti

13 Декември, 2022 18:32 3 201 7

Продадоха стъклена маса на цената на чисто ново Ferrari

  • маса-
  • стъклена маса-
  • ferrari

Търгът приключи на 231 хиляди евро

Продадоха стъклена маса на цената на чисто ново Ferrari - 1

За сумата от 231 хиляди евро или близо половин милион лева може да си закупите чисто ново Ferrari или пък да инвестирате парите в маса за кафе, изработена от двигател на същата италианска марка. Потвърждение за това идва от скорошен търг на RM Sotheby, където бе продаден артикулът.

Основата на масата е направена от рядък бензинов V12 на Ferrari от миналото на марката. Двигателят разполага с карбуратори на Weber, а изпускателните тръби са продължени, за да създадат крепежи за поставеното отгоре стъкло.

Според експерти, двигателят е взет от Ferrari 365 GTC от което са направени едва 505 бройки в периода 1971-1972 година. Както се предполага, моторът е изчистен детайлно и хромиран за по-добра визия.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1345

    11 6 Отговор
    Имали -дали. Друг е въпросът какво имат в междоушното пространство, за да дават толкова пари за подобно .... творение.

    Коментиран от #4

  • 2 Адам Хилтън

    10 6 Отговор
    Със сегашната цена на горивата, такива двигатели наистина само за градински орнамент стават.

    Коментиран от #7

  • 3 Цецо

    13 2 Отговор
    Изглежда супер яко!
  • 4 Русенец

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "1345":

    Който купува каквото не му трябва, после продава каквото му трябва.
  • 5 Ганьо простия

    11 4 Отговор
    Тръгнал пак Ганьо със скъсаните джобове да коментира и да гледа в паницата на другите. Ганьо, има хора с пари които разбират от изкуство и инвестиция. Тях не ги мисли..
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    Това се нарича КЛасическо.....Пране на пари!!!!!!!Обикновенно се прави от ЦРУ или КГБ или руг явол.А,Булю-булю го венцехвалят!
  • 7 ЦИГАНЕТО ОТ ФАКУЛТЕТО

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Адам Хилтън":

    КАК БЕ БРАЧЕД , ВЗИМАМ ОТ ДРИГАТА СТАТОЯ ЧИСТО НОФ ДВИГАТЕЛ НА ФИРАРИТО И ГО МОНТУРАМИ НА КОРУЦАТА НА КОНЯ И ГЕПИМ ЕДИН РЕЗЕРВАРИ Д БЕНЗИН , И АКОЛМУЛАТОР , ПАЛЯ ГО И КОНЯ КА СЕ ПОДПЛАШИ , НА РАЦИГРАДСКОТО ПОЛОИЦАИТЕ НЕ МОЖЕ МЕ ХВАНА С ПРЕВИШЕНОТО СКОРОС ,.ЗА ПОЛОВИН ЧАС СТИГАМВ ИХТИМАН ПРИ ДРУГОТО БРАДЧЕДИ ДА ПИИМ ПО РАКИЯ И КАФЕ , КОНЯ ЩИ ЛЕТИ ВСЕ ИДНО САМ МУ НАВРЯЛ ЛЮТО ЧУШКА 😁😄😂🤣😂😄😁😄😂🤣👍