Last news in Fakti

13 Август, 2013 11:11 4 104 1

Jaguar готви малък хечбек с предно предаване

  • jaguar-
  • иан калъм

Култовата британска Jaguar марка планира градско мини с предни задвижващи колела, твърди Autocar. Според изданието основната цел на модела ще бъде намаляване на средните емисии на въглероден двуокис, които гамата на производителя трябва да достигне, за да отговаря на новите стандарти през 2020 г.

Ръководството на Jaguar не си правело илюзии за потенциалния успех на подобен автомобил. Градско мини с предно предаване никак не се вмества в имиджа на марката и решението за съдбата му щяло да бъде взето чак през 2016 г., когато ще бъде представен първият кросоувър на британците.

"Като дизайнер харесвам идеята за малък хечбек с емблемата на Jaguar", коментира главният стилист на компанията Иан Калъм. "Аз обаче работя по много проекти, а само някои от тях са оправдани от гледна точка на бизнеса".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йордан Славов

    0 0 Отговор
    Жалко за марката, но след XJ от 2008г, марката бавно но славно си залязва.
    Добре, че имам екземпляр от добрите години - сега са пълна излагация и гавра с традициите!!!