Last news in Fakti

30 Декември, 2022 10:30 1 384 2

Верижна катастрофа с над 200 коли заради гъста мъгла в Китай (ВИДЕО)

  • китай-
  • верижна катастрофа-
  • катастрофа-
  • инцидент

Инцидентът е взел една жертва

Верижна катастрофа с над 200 коли заради гъста мъгла в Китай (ВИДЕО) - 1

Верижна катастрофа с над 200 автомобила затвори главен път в китайския град Джънджоу в сряда. Инцидентът се е случил на мост, а основна причина за създаването му е гъстата мъгла, която може да видите във видеото. За съжаление при катастрофата е починал един човек, а други са ранени и откарани в болница.

Според информация на местни медии, близо 80 екипа на пожарната са пристигнали на място, за да помогнат. Както се вижда и от кадрите, част от автомобилите са претърпели съвсем леки щети, докато други са с по-големи увреждания.

Припомняме, че по-рано тази година подобен инцидент се случи в САЩ. Там участваха два пъти по-малко автомобили, а отново основна причина за инцидента бе лошото време и заледените пътища.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 булю булю спиш!

    3 0 Отговор
    Тая новина е отпреди няколко дена?
  • 2 Васил

    0 0 Отговор
    Погледнете тарайките който карат са само внос а не техните прехвалени опаковки които се опитват да ни пробутат .