20 Януари, 2023 21:10 1 935 4

Германци „тръшнаха“ iD.Buzz на земята и добавиха големи джанти

  • prior desgin-
  • тунинг-
  • vw-
  • volkswagen-
  • id.buzz-

Prior Design се погрижи за електрическия бус

Германци „тръшнаха“ iD.Buzz на земята и добавиха големи джанти - 1

Германската тунинг компания Prior Design показа своя първи тунинг пакет за електрическия бус ID.Buzz. Тунинг специалистите са разработили специален бодикит, който добавя допълнително извивки към формата на буса и разширява неговата стойка. Заедно с това електрическия модел получава и по-агресивна визия благодарение на нови спойлери.

Германците са се обърнали към Rotiform за джантите със затворен дизайн, които при двуцветната версия продължават бялата линия в долната част. Бусът е свален повече към земята, вероятно с помощта на въздушно окачване, което да бъде повдигано при движение.

Към момента проектът е на база концепт, но вероятно съвсем скоро ще видим и серийна версия на някое от бъдещите изложения за тази година. Това не е първият Volkswagen с който се заемат от компанията, така, че ще очакваме да видим и още проекти в електрическото бъдеще на марката.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех 😆🤡🤣

    8 3 Отговор
    Този фургон с аеродинамика на курник ще има пробег от по 50-100км

    Коментиран от #3

  • 2 ТоваГФо

    3 0 Отговор
    Това го четат и културни хора, трябва ли да се принизява езика дотам, че във вестници да пише „тръшнаха“ ?
  • 3 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Смех 😆🤡🤣":

    Най-лошото е , че въпреки тая "аеродинамика" вътре има място колкото в обикновено комби , дори няма място за трети ред седалки , ами трябва удължена версия затова ! Което обезсмисля цялата идея за бус с такъв "дизайн" !! Колкото и да си ретро настроен ще вденеш , че купуваш нещо с качества на обикновено комби , но с по-лоши показатели на двойна цена !
  • 4 ивелин

    4 0 Отговор
    Браво на Ханса това е красота нищо,че е направена с брадва. Въобще толкова е красива,че и в съня си ще го сънува. Прекрасен,изключителен, с думи не може да се изрази тая красота. На Ханс пожелавам още по големи успехи само при тръшкане моля те бъди по внимателен. Живеем в епоха когато гейовете, трансгените третите полове са на мода така,че и колите заприличаха на тях.