25 Януари, 2023 10:29 1 248 0

Официален дебют за М3 CS с всички подробности около лимитирания модел

  • bmw-
  • m3-
  • m3 cs-
  • csl-
  • m4

Седанът ще се предлага единствено с автоматична трансмисия и 4х4

Официален дебют за М3 CS с всички подробности около лимитирания модел - 1

BMW M3 CS дебютира по-рано днес в пълния си блясък, за да ни разкрие промените, които най-висшите инженери на BMW M са направили спрямо стандартния седан. Макар визията да ни е вече позната, то под обвивката ѝ има промени, които могат да ви изненадат и то доста приятно. Седанът ще бъде произведен в лимитирана серия, която от BMW не разкриват в цифри.

M3 CS се предлага единствено с автоматична трансмисия със задвижване на четирите колела xDriveс опцията за превключване към задно предаване. Познатият 3.0-литров двигател вече генерира 550 конски сили, макар да запазва максималния въртящ момент на М3 Competition xDrive от 650 нютон метра. Повишението от 40 конски сили не е единственият плюс на колата.

Тя е подложена на диета и е „свалила“ 34 килограма от теглото си. Карбонови влакна са използвани за направата на тавана, предния капак, предния сплитер, въздуховодите, капачките на огледалата, задния дифузьор и спойлера върху багажника. В интериора също е използван лекия материал за направата на перата за смяна на скоростите, централната конзола и елементи по таблото.

Диетата включва още и предни седалки тип „корито“ с карбонова обвивка, както и липсата на контроли за климатика и въздуховоди в задната част. За разлика от М5 CS тук задните седалки са стандартни, а не две отделни кресла. Опционално може да поръчате няколко цвята за екстериора, както и различни цветови комбинации за интериора с означения М3 CS на всевъзможни места. Срещу доплащане колата може да бъде оборудвана и с карбо-керамични спирачки, а стандартно получавате ковани джанти в размер от 19 цола отпред и 20 цола отзад.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА