27 Януари, 2023 09:00 3 875 5

Карлос Сайнц смени стария си Golf с чисто ново поръчково Ferrari (ВИДЕО)

  • карлос сайнц-
  • ferrari-
  • golf-
  • 812

Колата е направена точно по желанията на пилота

Карлос Сайнц смени стария си Golf с чисто ново поръчково Ferrari (ВИДЕО) - 1

Освен с уменията си на пистата, Карлос Сайнц се прочу с нещо много интересно извън трасетата на Formula 1, а именно колата, която кара. Докато другите пилоти от Formula 1 се хвалят с редки автомобили за по няколко милиона евро, Сайнц често бе зад волана на своя Golf, който родителите му подаряват за 18-тия рожден ден. Това продължава, докато той се състезава за Renault, McLaren и дори във Ferrari.

Сега това е напът да се промени, тъй като в края на декември 2021 година Сайнц посети централата на Ferrari, за да персонализира своя нов автомобил. Сега, малко повече от година по-късно, колата е напълно готова и пилотът получи ключовете за нея. Състезателят на Ferrari е избрал 812 Competitione в тъмен сив цвят със сатенен завършек, който променя цвета в зависимост от слънцето.

Джантите са черни, а зад тях се подават червени спирачни апарати. В интериора е заложено на тъмно сив цвят с червени акценти и карбонови елементи. Върху част от тях откриваме надписа “Smoother Operator” в сребрист шрифт. Под капака на колата работи 6.5-литров V12 с мощност от 830 конски сили и максимален въртящ от 692 нютон метра. Моторът се развърта до 9500 оборота, а за смяната на предавките отговаря седемстепенна автоматична трансмисия.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    24 2 Отговор
    "моторът се развърта до 9500 нютон метра". Това е всичко, което трябва да знае човек, за да разбере точно каква "медия" чете.

    Дори не е трагично или жалко вече. Не знам дали имате още на къде да дълбаете дъното.

    Коментиран от #3

  • 2 Шаде

    3 2 Отговор
    "Smooth operator"
    Интересна статия иначе.
  • 3 Макарон

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Име":

    Де да бяха 9500 nm....
  • 4 Гост

    6 1 Отговор
    Амииии, не толкова лош бартера! Браво!
  • 5 Мани го

    2 1 Отговор
    това-много гори.От гоуфо по-добро нема!