Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 17:26 2 325 8

Suzuki Vitara се справи отлично на „лосовия тест“ (ВИДЕО)

  • suzuki-
  • vitara-
  • лосов тест-
  • тест

Кросоувърът  премина през теста със 75км/ч

Suzuki Vitara се справи отлично на „лосовия тест“ (ВИДЕО) - 1

Suzuki Vitara получи нов хибриден тракт през 2020 година, който разчита на 1.4-литров бензинов двигател със 129 конски сили и 235 нютон метра, заедно с 48-волтов стартер-генератор. Заедно със задвижването на четирите колела, колата предлага стабилно поведение на пътя, като това бе доказано и от испанските ни колеги от km77.com.

В тяхното изпитание наречено „лосов тест“, те успяха да достигнат скорост от 75км/ч при преминаване между конусите, което е завидно добър резултат за кросоувър от този клас. По време на теста са използвани гуми Continental EcoContact 5 гуми с размери от 215/55/17.

Първоначалният опит е със 74км/ч и колата успява да премине между конусите без да удари нито един конус. Водачът казва, че тя се чувства стабилна и увеличава скоростта, като успешно вдига още един км/ч преди да удари конусите. Тестовия пилот споменава, че дори и при по-висока скорост колата се чувства стабилна и предпазлива, но вече не се справя толкова добре с поставената задача.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЮПИТЕР

    18 1 Отговор
    СУПЕР АВТОМОБИЛ

    Коментиран от #3

  • 2 фалш

    3 7 Отговор
    km77 не са официална тестова органициация.

    Техните тестове нямат никаква стойност освен да събират гледания в ютуб
  • 3 Пловдив 1912

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "ЮПИТЕР":

    Имал съм 2 гранд витари-бензинови двигатели, яки коли с постоянно истинско 4х4 , със среден диференциал и бавни предавки ...
    Сега това чудо е вече само за шосе и лек черен път и с тези конски сили??.?.

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Пловдив 1912":

    А твоите бензинови, с колко конски сили бяха? Колко конски сили имаше V6, помогни ми, забравих!!! Сега, 1.0 с три цилиндъра е много по удачно за ежедневието от старите мастодонти!

    Коментиран от #6

  • 5 1234

    2 1 Отговор
    колата е доста добра като цяло - икономична, с евтина поддръжка, една от малкото в класа с истински автомат, но... е точно това - кола. Единственото общо със старите витари е името.
  • 6 ...

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    вярвай си че 170 или 230 коня не са по-добри от трицилиндров мъртвец :))) Тая кола даже с 4те цилиндъра вижда зор да катери виадукта на Елешница с някаква нормална скорост, с 3 цилиндъра не ми се мисли
  • 7 Сузана

    2 0 Отговор
    Имам такава витара 1.4, но с бензиновия двигател 140 к.с., автомат Aisin, адаптивен круиз контрол и всички екстри, много съм доволен от автомобила и не бих се разделил с него. Купих колата от Миркат през 2017г. Много икономична и пъргава кола, особено в режим спорт. Не разбирам негативните коментари, на какво се основават. Предполагам, че се пишат от хора, които нямат представа от този модел на Сузуки, или просто от такива които от всичко разбират и всичко мразят.
  • 8 фен

    3 0 Отговор
    ПО-важен е въртящия момент за катеренето, а не конските сили.
    Витарата няма аналог в класа си като проходимост, само Дъстера се доближава, той е и с по-голям багажник. И двете коли са перфектни за нашите условия.