Last news in Fakti

22 Февруари, 2023 14:02 5 617 6

Ето го Renault Clio 2024 (ВИДЕО)

  • renault-
  • clio-
  • 2024
Ето го Renault Clio 2024 (ВИДЕО) - 1

Обновеният хечбек Renault Clio от моделна година 2024 беше забелязан за първи път във Валенсия, Испания. Автомобилът е уловен в момент, когато му правят рекламно видео, а любителското такова беше разпространено от Carscoops.

Видеото показва напълно нова предна част на хечбека, като големите LED светлини правят модела доста по-модерен. На колата се виждат и монтираните нови предна броня и фарове. Радиаторната решетка също е променена и вече е по-широка.

Публикация, споделена от CocheSpias (@cochespias1)

Най-вероятно се очакват и промени отстрани и отзад. За съжаление те не попадат в кадър. Двигателната гама на обновеното Renault Clio може да бъде разширена благодарение на хибридния силов тракт от Captur.

Последният е със системна мощност от 160 к.с. Базиран е на 1.6-литров бензинов двигател и може да измине около 45 км изключително на електрическа тяга. Припомняме, че Renault Clio от петото поколение беше представено през 2019 г. Ето защо актуализирането на модела е толкова необходимо.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Х

    12 11 Отговор
    Цените на Рено летят стремително нагоре !!!
    А качеството копае дъното успешно !
  • 2 Курци

    9 3 Отговор
    Новите модели стават все по безлични,затова наблягат на все по големи емблеми а някои марки ги изписват за да не ги забравят
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Алексей

    8 1 Отговор
    Освободеният сегмент от Фиеста ще бъде зает от Клио
  • 5 сектант

    4 0 Отговор
    цена от 49,999
  • 6 Силвия

    6 3 Отговор
    Красота! Фен съм на марката от години и мисля да продължа с нея още дълго време.