Last news in Fakti

6 Март, 2023 14:22 4 753 12

Ето как ще изглежда най-бюджетният кросоувър на Renault

  • renault-
  • 4ever

Моделът 4ever ще се окаже практически аналог на Dacia Duster

Ето как ще изглежда най-бюджетният кросоувър на Renault - 1

Новият модел на Renault няма да бъде като другите автомобили на марката, като основното, което ще го отличава е неговият дизайн. Освен това колата ще има собствена версия за търговски транспорт.

Става въпрос за бюджетния кросоувър Renault 4ever, чиято премиера е насрочена за 2024-2025 година. Като се има предвид името на колата и нейният идеологичен предшественик, е ясно, че този кросоувър ще има глобални перспективи.

Ето как ще изглежда най-бюджетният кросоувър на Renault

Как ще изглежда този, най-евтин за марката кросоувър вече е донякъде известно благодарение на усилията на френския независим дизайнер Жан-Франсоа Юбер. На изображенията, които ви показваме е пресъздаден образът на серийната версия.

Колата изглежда модерна предвид ретро мотивите. Като размери серийното Renault 4ever би трябвало да се доближава до концепцията си. Дължината на автомобила ще бъде 4 160 мм, а разстоянието между осите ще е 2 570 мм.

Ето как ще изглежда най-бюджетният кросоувър на Renault

Така като габарити колата ще се окаже практически аналог на Dacia Duster. Вътре в кросоувъра водачът и пътниците ще намерят просторен интериор, който може да побере до пет души, както и голямо багажно отделение.

Renault 4ever е деклариран като електрически автомобил, но пробегът му все още се пази в тайна. Въпреки това френската преса е сигурна, че този показател ще бъде поне 400 километра, тъй като колата ще принадлежи към бюджетните модели от този сегмент.

Ето как ще изглежда най-бюджетният кросоувър на Renault


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Язе

    13 1 Отговор
    Като гледам размерите (дължина 4.16м и база 2.57м, а при дъстъра 4.34м/2.673м) не е точно от същия клас. Все пак едни 18 см разлика в дължината не са за пренебрегване.
  • 2 рено и брутален

    4 15 Отговор
    само като видя емблемата и ми става едно разнеженоо...
  • 3 Истински КОП

    21 0 Отговор
    Като го глееам ше струва едно 50бона поне
  • 4 Най новото е добре забравеното старо

    8 4 Отговор
    Пълно копие на Рено 4 в съвременни форми от типа SUV, което да е конкурент например на Ситроен Ц4 Кактус и Мини Купър Кънтримен, но закъснели с около 10 години.
  • 5 карчи

    5 10 Отговор
    Как подличко са ограбили дизайна на електрическата хондичка?

    Коментиран от #10, #12

  • 6 Комуникатор

    8 13 Отговор
    Кой ще си купи този грозник. Пълно извращение.
  • 7 ром пред панелката

    11 1 Отговор
    Очаквайте първо в братска Индия , а след това като го пуснат и с емблемата на Дачия, ганьо ще си мисли че е румънска
  • 8 Бай Х

    6 3 Отговор
    С новите,раздути нагоре цени на Рено,новото и доста съмнително качество,плюс новоизлюпените дилъри на марката у нас,да не споменаваме дървения дизайн,като от старите СССР времена,това недоразумение ще е със сигурност над 60 бона и трябва да си слънчасал,за да си го купиш !!!
  • 9 Баро

    1 1 Отговор
    Като го гледам с тия мънички очички и се сещам само за путин и мултипла
  • 10 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "карчи":

    То по един дизайн… (новата хондичка е като старата шкодичка 105)
  • 11 Пламен

    1 0 Отговор
    Много зле...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.