Last news in Fakti

14 Март, 2023 15:35 1 218 3

BYD подготвя високопроходим модел на ток

  • byd-
  • g-klasse-
  • nissan-
  • patrol-
  • f-brand

"Джипът" напомня на Nissan Patrol

BYD подготвя високопроходим модел на ток - 1

BYD разработва високопроходим модел, създаден специално за пресечени терени. Новият модел ще бъде пуснат на пазара под една от марките собственост на BYD с името F-Brand. В интернет се появиха и първи снимки на всъдехода, който макар и покрит с много камуфлаж, все пак издава дизайна си или поне основните му елементи.

На пръв поглед можем да отличим правоъгълната форма с някои остри линии преминаващи в страничната част и преливащи в тавана и предната решетка. Арките на калниците също са с по-отсечени форми, като дизайнът напомня много на този на последното поколение Patrol, който не се предлага в Европа. Можем да открием още и елементи от последното поколение Land Cruiser, които вероятно ще са и част от конкурентите с които всъдеходът ще се надпреварва.

Очаква се неназованият към момента всъдеход да се предлага с изцяло електрическо задвижване с неясни към момента компоненти. Заедно с него ще се предлага и плъг-ин хибридна версия с мощност от около 670 конски сили и възможност за изминаване на 1200 километра с пълен заряд на батерията и пълен резервоар. Очаква се да видим специално разработено окачване и режими за максимално добро представяне извън пътя. Към момента от BYD все още не разкриват много от плановете си, но очакваме повече подробна информация в следващите седмици.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Офф-чар

    1 0 Отговор
    Ако може да върти тракторки 35-ци, зарязвам Патрула и го взимам.
  • 3 психо

    1 0 Отговор
    670 к.с. е повече от достатъчно да вдигнеш 50км/ч ... даже е достатъчно да се утрепеш по бързо