Last news in Fakti

20 Март, 2023 15:54 2 830 2

Вижте новото Audi Q3 преди официалния му дебют

  • audi-
  • q3-
  • q3 sportback-
  • китай

Колата бе разкрита в Китай

Вижте новото Audi Q3 преди официалния му дебют - 1

Audi планира да обнови Q3 през тази година и изглежда германците вече са напълно готови с дизайна на кросоувъра. Новият модел трябва да дебютира до края на годината, но ето, че вече имаме възможност да го видим преди официалната му премиера. Заслугата за това е на китайското издание Autohome, което разпространи снимки на кросоувъра.

Разликите с актуалния към момента модел са минимални и типично за фейслифт се изразяват в нова предна решетка, подобна на тази при A8, както и обновени отвори на предната броня. Отзад също разликите са минимални с промяна в графиките на светлините, както и нов дифузьор на задната броня.

Ще се предлагат няколко нови цвята, както и нови джанти. Очаква се в интериора да видим единствено нов скоростен лост. Що се отнася до двигателите, то там също не очакваме големи промени поне в Европа. В китай ще се появи нов бензинов двигател със 150 конски сили, който е добре познат у нас и в останалите части на Европа.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Новото А3 е

    2 0 Отговор
    Фейслифт на старото. Типично за Ауди