Last news in Fakti

7 Април, 2023 16:52 1 571 2

Много карбон и 611 конски сили за Range Rover от Mansory

  • range rover-
  • mansory-
  • тунинг-
  • land rover

Всъдеходът е сдържан според стила на компанията

Много карбон и 611 конски сили за Range Rover от Mansory - 1

Вчера ви разказахме за българската премиера на новия Range Rover SV, но истината е, че освен заводския вариант на луксозния всъдеход, няколко тунинг студия на пазара също предлагат ексклузивни версии на своите клиенти. Една от тези фирми е Mansory, която показа най-новия си проект на базата на новия Range Rover в нетипичен за компанията сдържан стил.

Разбира се, сдържан за Mansory съвсем не означава това, което повечето хора разбират. Всъдеходът е получил много карбонови елементи, като например предния капак, огледалата, сплитера на предната броня, праговете, задния сплитер и сполйера над капака. Джантите също са карбонови в размер от 24 цола с гуми 295/30.

По отношение на интериора, Mansory също предлага множество промени, включително различни цветове за кожата, макар на показания модел да е заложено на класическа модификация от бял и черен цвят. Клиентите могат да допълнят карбоновата външност като изберат материала и за някои от декоративните елементи по таблото и волана. Двигателят също е получил допълнителна мощност с промени по изпускателната система и компютъра на колата. Британският всъдеход вече ускорява до 100км/ч в рамките на 4.3 секунди, а мощността достига 611 конски сили. Въртящият момент също е повишен и достига до 850 нютон метра при пиковите си стойности.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Братвурст

    4 1 Отговор
    Дизайнеро горкия толкова се старал да скрие фугите, да придаде заоблена форма на джипката, тея се изгаврили без да им мигне окото .
  • 2 Шефьор

    7 2 Отговор
    Този вещ за монтаж в хола ли е предвиден?
    При първото посещение извън пътя ще се разкове като щайга...