Last news in Fakti

14 Април, 2023 12:01 9 173 16

Първи поглед към новата Skoda Octavia

  • skoda-
  • octavia-
  • superb

Очаква се обновеният модел да бъде показан по-късно тази година

Skoda се подготвя за дебюта на новата Octavia и това си личи ясно от тестовите модели, които бях засечени от фотографи на AutoExpress. Прототипи покрити с частичен камуфлаж бяха снимани по време на пътни тестове, преди официалния дебют на колата тази година. Настоящото поколение на Octavia бе представено през 2019 година и се очаква то да остане на пазара поне до 2027 година, когато ще стане ясно и бъдещето на популярния модел.

Тазгодишното обновяване на модела ще засегне главно козметичния аспект на нещата с нова визия, благодарение главно на нови предни и задни светлини. Очаква се да видим малко по-голяма решетка в предната част, както и нов дизайн на долната част на бронята. По отношение на задницата, там стоповете ще са главната промяна в комбинация с леки промени в долната част на бронята.

В интериора вероятно също ще видим минимални промени, но поне към този момент не се знае какви ще бъдат те. По отношение на двигателите, чешкият модел ще запази настоящата плеяда от задвижвания, включващи бензинови и дизелови опции, заедно с няколко хибридни предложения. Най-мощната версия vRS също ще бъде налична, както и опция за задвижване на четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел пенев

    14 40 Отговор
    Шкодата всъщност е лошо сглобен WV но на същата цена. Скоро никой няма да ги купува.

    Коментиран от #2, #9

  • 2 Павле Павле

    31 8 Отговор

    До коментар #1 от "Павел пенев":

    Гаранция този лаф не е твой,просто ти се поиска да напишеш нещо и ти но не ти се получи.
  • 3 Шкода Оставия

    6 11 Отговор
    Нова Фобия няма ли да има?
  • 4 А знаете ли че

    20 4 Отговор
    Уволненият през 2022 директор на Фолксваген Херберт Дийс е заради изказване в поза на Шкода че филиала се развива с невероятна бързина и качествена сглобка и дизайн.
  • 5 Лексус#1

    7 26 Отговор
    Поредния кенеф замислен у швабско сглобен у чешко които ги бива само с кнедлите

    Коментиран от #16

  • 6 Кой

    2 4 Отговор
    Супърб е а не Октавия.
  • 7 Трагедия ти казвам 🤣😀😉🥳😆

    6 20 Отговор
    Докато Рам качиха 230квтч батерия и напрактика обезсмислиха двг това е сравнимо с откриването на парната машина за човешката цивилизация илиноткриването на структурата на Днк от Франсис и Крик чешките паяци бираджии и техните немски приятрлчета малкграмотните вурстаджии ни занимават с каруца от една отминала епоха

    Коментиран от #8, #12

  • 8 Добре смехоране

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Трагедия ти казвам 🤣😀😉🥳😆":

    много си оригинален и никой не разбра, че си ти….
    А вярваш ли си на небивалиците…????
    Чешките инженери било малограмотни… ако имаше поне малко от малко техническа култура, нямаше дори да си помислиш да надраскаш такава глупост….и тук не става дума само за Шкода и автомобилната промишленост като цяло….!!!!

    Коментиран от #10

  • 9 Павле ми пие….

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Павел пенев":

    Павка, лично ли си убеден в това или преразказваш пиянски брътвежи?
  • 10 ТРагедия

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Добре смехоране":

    Ти дори не можеш да разбереш написан текст нататъка разговора става безпредметен

    Коментиран от #11

  • 11 Сигурен

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "ТРагедия":

    ли си и имаш ли да кажеш нещо смислено по темата или поредния безмислен спам???
  • 12 кълвач

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Трагедия ти казвам 🤣😀😉🥳😆":

    Ако поне малко, грамотно беше написано можеше да се разбере нещо. А ти каква каручка караш и по-важният въпрос - какво си сътворил с двете си леви ръчички, ами си тъгнал да се подиграваш на великите умове?! Заради това копаем дъното. Вместо да погледнем, колко сме затънали в л@iната, ние се подиграваме на успелите хора...

    Коментиран от #14

  • 13 ВАГ .. ина

    2 5 Отговор
    škoda = damage = щета;
    Така се превежда името на тези кошери. И с модели като КАМИК, СКАЛА, Карок, ЕНЯК, Оставия, може би трябва да добавят и ЛАЙНЯК към гамата.
    ВАГмобилите излизат завода и вече са за скрап. Интересно как още има пазар за тези недоразумения.

    Коментиран от #15

  • 14 Кълвеш ли

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "кълвач":

    Бива ли да се подиграваш на чуждия правопис, като трите ти реда съдържат 10 пунктуационни и технически грешки? Погледни си текста и следващия път поне се постарай, малко гугъл нещо, ако ще коригираш другите.
  • 15 Аууу

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "ВАГ .. ина":

    я разкажи за твоя безгрешен кореец, да се посмеем малко….. даже кажи къде ще ни го покажеш???
    Иска ви се с болните изкривени фантазии, но пазара и продадените бройки говорят сами за себе си…. погледни само колко Шкоди се карат по улиците…. и стари и нови…. а новите не са много евтини в последно време….
  • 16 Дрън дрън

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Лексус#1":

    Поредния бг Мунчо къде не може да навие на пирон резба ама учи чехите. Чехите са стари фабриканти и има мн да ги гоним. Що за ниция сме все търсим на другите косури, а няма кой да се погледне сам че е неук,калпав и мързелив! Само да вметна незнам дали има фабрика за бира в Бг която да не е създадена от чех.