Last news in Fakti

14 Април, 2023 13:00 2 350 10

Aston Martin показа последния по рода си кабриолет

  • aston martin-
  • dbs-
  • кабриолет-
  • volante

DBS 770 Ultimate ще бъде направен в 199 копия 

Aston Martin показа последния по рода си кабриолет - 1

В началото на годината Aston Martin отправи последно сбогом към DBS с лимитирания модел DBS 770. Още тогава британците обявиха, че лимитираният ще бъде направен в 300 копия от купе версията, както и 199 копия за кабриото без покрив. Тогава от Aston Martin показаха единствено купето, а ето, че сега дойде време да видим и кабриолета, който ни представя агресивна и същевременно елегантна визия.

Това е и най-мощния кабриолет правен някога от компанията, разчитайки на 5.2-литров бензинов V12 двигател с мощност от 770 конски сили и максимален въртящ момент от 900 нютон метра, наличен още от 1800 оборота в минута. Колата се предлага с 21-цолови джанти с гуми Pirelli P Zero с размер 305/30 в задната част и 265/35 отпред.

Интересното е, че от Aston Martin са се постарали и са пуснали онлайн конфигуратор за колата, макар че тя е разпродадена още преди да бъде показана официално. Производството вече е започнало, а първите късметлии трябва да получат автомобилите си през третата третина на тази година.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    7 2 Отговор
    . .кабриото без покрив ...
  • 2 Гост

    23 3 Отговор
    Ето какво е красив автомобил, роден на чертожната дъска със страст, за разлика от немските полуфабрикати в 20 различни размера.
  • 3 оня с коня

    4 9 Отговор
    след като не е "Кола на годината" изобщо не представлява интерес
  • 4 Мдааа

    9 2 Отговор
    Спор няма, много красиво кабрио 👍

    Коментиран от #5

  • 5 един от стадото

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Мдааа":

    пари на вятъра. В буквалния смисъл. Предпочитам купето
  • 6 Смех 😆🤡🤣

    1 8 Отговор
    Непродаваем баклюк.Много скоро ще се изпарят инвестиционните надежди около двг и ултраскъпите модели дори бугатита и ламбота ще бъдат засирвани от кокоши изпръжнения.

    Коментиран от #7

  • 7 На бас

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Смех 😆🤡🤣":

    ... че вече е разпродаден.

    Коментиран от #8

  • 8 Смех 😆🤡🤣

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "На бас":

    Като инвестиция става въпрос.Много първи собственици ги купуват с инвестиционна цел като Кристяно Роналдо например.Въпроса е при препродаването как седят нещата.

    Коментиран от #9, #10

  • 9 На бас

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Смех 😆🤡🤣":

    Нещо си се объркал. Купуват се от ценители ТОЧНО на бензиновите двигатели, защото те (особено в топ версиите с по 8 10 или 12 цилиндъра) стават изключителна рядкост. И си ги карат, та пушек се вдига. Винаги ще има и колекционери, но повечето такива коли се купуват от ценители на "бензиновото" изживяване.
  • 10 Госта

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Смех 😆🤡🤣":

    Стоят нещата така,че скъсаняци като теб с ел.тротинетки няма и да разберат :)