Last news in Fakti

6 Май, 2023 10:30 3 383 2

Продадоха Skyline шофиран от Пол Уолкър за изумителна сума

  • nissan-
  • skyline-
  • r34-
  • пол уолкър

Това е рекордна цена за подобен модел

Продадоха Skyline шофиран от Пол Уолкър за изумителна сума - 1

Преди няколко седмици ви разказахме за син Nissan Skyline GT-R (R34) от филма „Бързи и яростни“, който е шофиран лично от Пол Уолкър по време на снимките на филма. Колата бе предложена на търг, който завърши късно снощи, поставяйки своеобразен рекорд за автомобил от този модел. Синята японска икона бе продадена за сумата от 1.18 милиона долара или малко над 1.05 милиона евро.

Колата е произведена през 2000-та година и разполага с познатия RB26 двигател с 2.6-литров обем и мощност то 276 конски сили. Максималната скорост на колата е 250км/ч. Промените, които са направени по нея включват 19-цолови джанти Volk Racing, нов интеркулер, увеличено налягане на турбината, както и нов компютър.

В същото време с радост можем да ви споделим, че от няколко дни в България се подвизава още един Nissan Skyline от поколението R34, който някои от вас вече може да са забелязали по улиците на Пловдив. Макар колата да не е шофирана лично от Пол Уолкър, то със сигурност подобен екземпляр предизвиква също толкова радост във феновете, а и не се съмняваме, че скоро ще видим японската икона по автомобилните събития в страната ни.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фей/К/смаскоФ

    7 7 Отговор
    Забранени коли, забранени гонки, забранени породи кучета, забранено лечение, забранени хора в забранени държави ...
  • 2 бай Даньо

    2 2 Отговор
    А защо не продадат Поршето с което отлетя от тоя свят Пол Уолкър!? Тоя филм собственоръчно е отговорен за толкова смърт още преди "посланието " му да се мултиплицира с катастрофата на социалните медии...