Last news in Fakti

8 Май, 2023 13:09 5 274 1

17-годишен открадна G-Klasse и Rolls-Royce с приятели

  • rolls-royce-
  • кражба-
  • mercedes-
  • g-klasse

Младежът е задържан, а колите са върнати на собствениците

17-годишен открадна G-Klasse и Rolls-Royce с приятели - 1

Интересна история от Флорида стана публично достояние, след като семейство сподели, че преди около две седмици две от колите им са откраднати от собствената им къща. Става въпрос за Mercedes G63 AMG и Rolls-Royce Cullinan, които стоели отключени в двора на къщата им. Това било честа практика на семейството, тъй като всяка седмица идвал човек, който почиствал колите и после си тръгвал.

Този път, обаче, малко след неговото напускане идват и още трима човека, които взимат ключовете от гаража и си тръгват със споменатите по-рано G-Klasse и Rolls-Royce. Собствениците веднага забелязват липсата на колите и започват преследване в което малко по-късно се включва и полицията.

След около 20-минутно преследване, шофьорът на G-Klasse-та, който се оказва 17-годишен тийнейджър решава, че ще слезе от нея и ще започне да бяга пеша, но бързо е хванат от полицията. Малко по-късно е установено и местоположението на Rolls-Royce-а, но поне към момента полицията не е успяла да намери другите двама участници в кражбата.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    21 3 Отговор
    Особено интересна история от говедария ,подходяща за чалгасоросоидното поколение ,което ще я глътне на екс ,а после ще опита да я превлъплати в 51 щат,а 51 я ще реве ,че има 1300годишна история ,която това поколение ни знае.