Last news in Fakti

9 Май, 2023 15:08 2 435 2

Brabus "разкраси" Mercedes EQS

  • mercedes-
  • eqs-
  • brabus-
  • тунинг

Електрическият модел получи визуални ъпгрейди от тунинг компанията

Brabus "разкраси" Mercedes EQS - 1

Най-новия проект на Brabus се базира на най-наточената версия на Mercedes EQS – AMG 53. Тунинг компанията показа стилния, но и същевременно агресивен автомобил, който е получил визуални промени. Инженерите на компанията не са се заемали с мощността, която при конкретната модификация достига 761 конски сили и 1020 нютон метра с опционалния Dynamic Plus пакет.

За сметка на това електрическият модел е получил изцяло нова решетка с логото на Brabus, както и карбонови добавки около въздуховодите. Под предната броня откриваме карбонов сплитер, който продължава в прагове и нов дифузьор отзад, също направени от лекия материал. Нови са и джантите, които са в размер от 22 цола.

От компанията са поставили и модул за въздушното окачване, който позволява с до 20мм по-ниска стойка. В интериора е заложено на черна веган кожа с перфорация и диамантен шев. Налични са и други материали в зависимост от предпочитанията на клиента, както и опцията за закупуване на отделни елементи от пакета.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОЛИТ КОРЕКТ

    6 0 Отговор
    със смъртта на двг от тия фирмички ще останат само два три тунинг гаражчета за да слагат пластмаси по колите на гастербайтери

    Коментиран от #2

  • 2 истина ти казвам

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПОЛИТ КОРЕКТ":

    Така е,като забранът ДВГ дали ше карам немски премум или китайски кочиняк ми е все тая! Сами си подписаха смъртната присъда!