Last news in Fakti

10 Май, 2023 13:41 3 043 6

Новата E-Klasse стана по-дълга, но само за избрани

  • mercedes-
  • e-klasse-
  • седан-
  • китай

Long версия на седана дебютира в Китай

Новата E-Klasse стана по-дълга, но само за избрани - 1

Mercedes представи новата E-Klasse само преди две седмици в Европа, а сега в Китай се появи и тамошната версия на популярния седан. Моделът има разлики с този който ще се продава у нас и в останалите страни на Стария Континент, като основната е дължината на междуосието. Както и при други модели, така и тук, китайския пазар получава удължена версия на европейските модели.

Дължината на новата E-Klasse вече достига 5092мм, докато междуосието е нараснало до 3094мм. За сравнение, това е само с 12мм по-малко от междуосието на S-Klasse при последното поколение W223. Добавеното пространство е запазено за пътниците отзад, които получават повече място за краката.

Можете да познаете китайската E-Klasse по добавеното стъкло зад задните врати, както и по отличителната буква L при надписите на задния капак. Моделът се предлага в изпълнение E260L и E300L, което кореспондира с 2.0-литров турбо мотор с четири цилиндъра и мощност от 204 или 258 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чакам я!

    6 7 Отговор
    Хубава е,чакам я около 25 август! Имаше само бяла!
  • 3 Митьо

    4 6 Отговор
    Китайчетата комплексари ли са, та си правят колите по-дълги? Със сигурност не са по-едри и високи, та удължението да им трябва за да се съберат.

    Коментиран от #6

  • 4 Никси

    3 1 Отговор
    Избрани за , Любо Ганев и Росен Барчовский , а Тити ако слуша може да им е частен шофьор но требе шофьорската седалка максимално напред да достигне педалите , ако не слуша ,аре у багажника !!!😁😛😃😀😀😄😂😀😃😛😁😛😃😀😂.
  • 5 Никси

    1 1 Отговор
    гледката даже ще е по смешна ако тримата влезнат и се возят в Трабант !!!😄😁😛😃😀😂😀😛😁😄😁😛😃.
  • 6 Ироничен

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Митьо":

    Няма достатъчно голяма кола, достатъчно хубава жена, достатъчно много пиене....
    Винаги може още малко.