Last news in Fakti

12 Май, 2023 15:09 2 486 6

Поляци туинговаха първия SUV на Ferrari

  • carlen-
  • тунинг-
  • ferrari-
  • purosangue

Purosangue получи пакет от Carlex

Поляци туинговаха първия SUV на Ferrari - 1

Полското тунинг студио Carlex е популярно със своите проекти на базата на луксозни и спортни автомобили и този път от бранда също не изневериха на себе си. Сега инженерите и дизайнерите на студиото се заеха с първия SUV на Ferrari – Purosangue. Кросоувърът получи външни и вътрешни промени, без да засягат заводския V12 двигател на колата.

Екстериорът следва контрастна тематика със зелен цвят за горната част на купето и сребрист за долната част с така наречената „драскана“ текстура. Това е запазена марка на полското тунинг студио, което разкрива, че всяка линийка се нанася на ръка. Джантите също са по дизайн на Carlex и комбинират сребристо и зелено.

Интериорът също разчита на подобна разцветка с комбинация от зелена и бяла кожа с перфорации и сребристи елементи по краищата. Логото на компанията е бродирано върху всеки от подглавниците на седалките, а таблото е облечено в алкантара в зелен цвят. В кожа са облечени още и корите на вратите.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шегичка

    3 0 Отговор
    На хаирлия да е днеска сув, утре бус и после автобус.
  • 2 Яяяяя

    6 1 Отговор
    Първата ми кола беше истински SUV! Варбург комби - с долни скорости. Кола на истинско шаси. Яко и здраво! Събираше два варела по 200 литра в багажника, а на морето се спеше като в хотел - 210 cm. Обърнеш я през тавана и пак на колела и си върви без да и пука. Само по шаси да я оставиш пак върви. А купето се държи за шасито на няколко болта! От днешна гледна точка пълен боклук. Но си беше добре измислена каруца за тогава.
  • 3 Бари Алън

    8 0 Отговор
    И как точно са го тунинговали?
  • 4 От мен да знайте

    4 1 Отговор
    Няма по тапи от паляците

    Коментиран от #5

  • 5 Приятел

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "От мен да знайте":

    Тея,поляците де,някакъв вид тапи ли са или си просто тъпи...ха-ха-ха....
  • 6 ДрайвингПлежър

    1 2 Отговор
    Той и без това не е красавец тия са му ЕМ, сега е годно само за някой арабски сутеньор...